Barcaleta me Shqiptare

Eshte nga keto barcaletat me nje gjerman, nje amerikan, nje rus e nji shqiptar. Ne fakt ishin nga dy. Nji oficer dhe nje ushtar dhe sipas barcaletes ishin vene ne rresht ne buzen e nji gremine dhe do testonin disiplinen dhe vetemohimin ne ushtrite perkatese. Prova ishte e thjeshte: Oficeri i jep urdher ushtarit te hidhet nga gremina dhe ushtari duhej me u bind duke demostru forcen e komandes.
E keshtu fillojne me rradhe:
Oficeri gjerman i kerkon ushtarit te hidhet per Gjermanine e ky vrik, pa nji pa dy hidhet poshte tu bertit "Per Gjermanine!". Rusi i kerkon me sakrifiku per partine e ky tjetri hidhet duke therrit "Per Partinë". Amerikani hidhet pa beza se i kishin premtu me i siguru familjen per breza te tane.
E i vjen rradhs ketij tonit.
Hidhu i thote oficeri.
As mos e co permend - ia kthen ushtari.
Per Shqiperine mor - thote oficeri.
As mos e diskuto - ja kthen ushtari. As duhet me ma kerku.
Po per Partine pra.
Po cfar Partie po thu oficer. Nuk hidhem - i thote.
Po do te sigurojme familjen mor - thote oficeri.
Po vdiqa vetë, ca po me duhet cfare po bani me familjen - thote ushtari.
Si perfundim oficerit i kercen damari i thote ushtarit.
"S'QENKE BURRE PRA. NUK TA MBAN"
"KUJT SJA MBAN? MUA? KUJT I THU NUK JE BURRE? MUA?
"PO NUK JE PRA. PO TE ISHE DO ISHE HEDH"
Kaq desh ushtari e me krahet hap si shqiponje fluturon me inat nga buza e gremines.

loollool

marre nga FB i Rudin Zhaklit
 
Anglezi, Francezi dhe Shqiptari bisedojnë për pozitat gjatë seksit që ju pëlqejnë më shumë.
Anglezi: “Mua më pëlqen të jem sipër, që të ja shoh fytyrën e bukur.”
Francezi: “Mua më pëlqen kur ajo është sipër, të shikojë gjinjtë.”
Shqiptari: “Mua më pëlqen me, që të shoh ndeshjen.”

Marr ne Facebook...
 
Eshte nga keto barcaletat me nje gjerman, nje amerikan, nje rus e nji shqiptar. Ne fakt ishin nga dy. Nji oficer dhe nje ushtar dhe sipas barcaletes ishin vene ne rresht ne buzen e nji gremine dhe do testonin disiplinen dhe vetemohimin ne ushtrite perkatese. Prova ishte e thjeshte: Oficeri i jep urdher ushtarit te hidhet nga gremina dhe ushtari duhej me u bind duke demostru forcen e komandes.
E keshtu fillojne me rradhe:
Oficeri gjerman i kerkon ushtarit te hidhet per Gjermanine e ky vrik, pa nji pa dy hidhet poshte tu bertit "Per Gjermanine!". Rusi i kerkon me sakrifiku per partine e ky tjetri hidhet duke therrit "Per Partinë". Amerikani hidhet pa beza se i kishin premtu me i siguru familjen per breza te tane.
E i vjen rradhs ketij tonit.
Hidhu i thote oficeri.
As mos e co permend - ia kthen ushtari.
Per Shqiperine mor - thote oficeri.
As mos e diskuto - ja kthen ushtari. As duhet me ma kerku.
Po per Partine pra.
Po cfar Partie po thu oficer. Nuk hidhem - i thote.
Po do te sigurojme familjen mor - thote oficeri.
Po vdiqa vetë, ca po me duhet cfare po bani me familjen - thote ushtari.
Si perfundim oficerit i kercen damari i thote ushtarit.
"S'QENKE BURRE PRA. NUK TA MBAN"
"KUJT SJA MBAN? MUA? KUJT I THU NUK JE BURRE? MUA?
"PO NUK JE PRA. PO TE ISHE DO ISHE HEDH"
Kaq desh ushtari e me krahet hap si shqiponje fluturon me inat nga buza e gremines.

loollool

marre nga FB i Rudin Zhaklit
🤣🤣 e ka prek në tela 🤣🤣
 
Top