Ateistet Pergjigjen Per Ju

Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Po mire atehere si erdhi jeta ne toke, si u be organismi uman kaq perfekt? sa qe nuk i mungon absolut nje gje?
Ska mundesi te jet thjesht adaptacioni.... edhe nqs do evoluoj akoma...ku do shkoj sepse ne kete pik qe jemi ne nga ana e funksionit te trupit njeriut mund te them qe eshte perfekte....

sme dhe nje nr postimi ku mund te gjej cfare ke shkruar...ose nje link...
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

1-Sepse cdo trup ka force gravitacionale, qe ben qe trupat te kene tendencen te terhiqen mes njeri tjetrit. Duke qene se dielli eshte shume me i madh se planetet e tjere, atehere graviteti i diellit eshte shume me i madh ne krahasim me te tjeret. Pra dielli i terheq trupat rreth vetes. Por duke qene se planetet dhe dielli jane te rrumbullaket, kane dhe forcen qendersynuese, gje qe shpjegon levizjen rrethore rreth diellit.

2-Ka shume faktore qe ndikojne ne temperaturat e ndryshme te tokes. Por kryesore eshte largesia me diellin, dhe sasia e rrezatimit diellor qe vjen ne toke.

3-Temperatura eshte nje nga gjerat me te rendesishme ne funksionimin e jetes ne toke. Qeniet e gjalla nuk mund te mbijetojne ne temperatura ekstreme.


per pyetjen e par,,, je pergjigjur deri diku sakt,,por planetet sillen edhe mbrenda vetes,,,edhe rreth djellit,,,si shpjegohet kjo???

kurse per pyetjen e dyt,,,,desha te di se c´far sjell ndryshimin e temperaturave ne te vertet??? sepse ato nuk jan asnje her njelloj,,

dhe e treta,,dua te me lidhesh pikrisht,,,me katalizatorin qe ben te mundur,,,qe temperaturat ne tok,,te jen,,as me minus se sa duhet dhe as me plus se sa duhet per te jetuar,,,

ku qendron ky katalizator qe kontrollon kte????
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Per sweetzzinna

Te dhashe nje video, nuk e di ne qofte se e pe, sepse e kam thene shume me perpara dhe nuk e mbaj mend saktesisht. Mund ta shpjegoj me pak fjale. Toka kishte substancat e duhura ne atmosfere, dy me te rendesishmet ishin cianidi i hidrogjenit HCN dhe amoniak NH3. Nga bashkeveprimi mes tyre u formua adenina, qe eshte nje nga nukleotidet baze te ADN. Adenina kerkon ribozen dhe grupe fosfatesh per tu bashkuar me nukleotidet e tjera. Formohet keshtu ARN. ARN eshte e afte te kopjoje veten e vet. ARN tashi bashkevepron me elemente te tjere kimike. Lipidet kane tendencen te veprojne mes tyre, duke formuar nje rreth. ARN gjen mbrojtje tek ky rreth. Me pas dihet qe ARN shnderrohet ne ADN. Pra ARN se bashku me proteinat formojne ADN. Proteinat perbehen nga aminoacidet. Pra kemi substancat e para organike. Te cilat kane evoluar per rreth 1 miliar vjet. Te gjitha keto jane te vertetuara me eksperimente te ndryshem, ku me famshmi eshte eksperimenti i Millerit.

Ku do shkoje evolucioni me vone, nuk e dime. Kete do e tregoje vetem koha. :)
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Elektronet ZOTEROJNE energji. Ato nuk furnizohen.

e din kur nje element liron energji i nderuar?????????? qfar ndodhe me elektrone qe ato te lirojne energji??????
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju


per pyetjen e par,,, je pergjigjur deri diku sakt,,por planetet sillen edhe mbrenda vetes,,,edhe rreth djellit,,,si shpjegohet kjo???

kurse per pyetjen e dyt,,,,desha te di se c´far sjell ndryshimin e temperaturave ne te vertet??? sepse ato nuk jan asnje her njelloj,,

dhe e treta,,dua te me lidhesh pikrisht,,,me katalizatorin qe ben te mundur,,,qe temperaturat ne tok,,te jen,,as me minus se sa duhet dhe as me plus se sa duhet per te jetuar,,,

ku qendron ky katalizator qe kontrollon kte????

E para shpjegohet me forcen qendersynuese, qe eshte forca me te cilen nje trup tenton te mbaje nje trup tjeter larg qendres ne te cilen rrotullohet vete trupi i pare. Per ta provuar kete gje, merr nje gur, lidhe me nje pe te forte, dhe fillo te rrotullosh gurin. Ne kete rast dora jote eshte Dielli, guri eshte Toka, dhe peri eshte forca gravitacionale. Dora jote ka forcen qendersynuese.

E dyta. Ndryshimin e temperaturave e sjell sasia e rrezatimit qe dielli sjell ne toke.

E treta. Katalizatori eshte ne kete rast largesia mes diellit dhe tokes. Largesia e qendrueshme behet pikerisht nga forca gravitacionale.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

e din kur nje element liron energji i nderuar?????????? qfar ndodhe me elektrone qe ato te lirojne energji??????

Elementi cliron energji kur sistemi shperbehet. Duke qene se elektroni eshte i pandashem, nuk cliron energji.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Elementi cliron energji kur sistemi shperbehet. Duke qene se elektroni eshte i pandashem, nuk cliron energji.

a je i sigurt???????
qfar ndodh nese nje element gjysmëpërçues e pasurojme me elemente 3 ose 5 valentsh(galium dhe arsen) qfar ndodhe me elektrone??????????
qfar behet me ate gjysmëpërçues ?????
 
Redaktimi i fundit:
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

E para shpjegohet me forcen qendersynuese, qe eshte forca me te cilen nje trup tenton te mbaje nje trup tjeter larg qendres ne te cilen rrotullohet vete trupi i pare. Per ta provuar kete gje, merr nje gur, lidhe me nje pe te forte, dhe fillo te rrotullosh gurin. Ne kete rast dora jote eshte Dielli, guri eshte Toka, dhe peri eshte forca gravitacionale. Dora jote ka forcen qendersynuese.

E dyta. Ndryshimin e temperaturave e sjell sasia e rrezatimit qe dielli sjell ne toke.

E treta. Katalizatori eshte ne kete rast largesia mes diellit dhe tokes. Largesia e qendrueshme behet pikerisht nga forca gravitacionale.


nuk e di nese kjo esht nje pergjigje e bazuar ne shkenc,,apo thjesht nje pergjigje e jotja personale,,,
sepse te paren serish e ke spjeguar deri diku sakt,,,por eksperimenti qe ti me the te beja,,me rezulton se guri sillet rreth dores sime,,por jo dhe rreth vetes,


por di te them se e dyta dhe e treta,,,jan te lidhura me njera tjetren,,dhe qe nuk jan te sakta,,,
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Evolucioni nuk ka ndaluar, por eshte nje proces qe kerkon qindra mijera deri ne miliona vite per te dale nje specie e re.

Asnje shenje nuk mund te dallohet qofte edhe per 10000 vjet. Sepse faktikisht nuk krijohen speciet e reja.

Zakonisht kshtu spjegohet teoria e evolucionit. Nje her duhen qindra miliona vjet per te dal speciet e reja, pastaj nuk dalin ato. Nje her te gjitha ishin ne uje pastaj asnjera nuk doli nga uji. Nje her te gjitha ishin gjallesa njeqelizore, pastaj asnjera nuk u be shumeqelizore. Asgje spo ndryshon, perveq radhitjeve te fjalve ne fjali. E kur thuhet se evolucioni nuk do te ket fund, ne kete pike me logjiken e thjesht te gjithe duhet pajtohemi. Sepse ne kete planet gjithqka qe ka fillim ka dhe nje fund. Evolucionit s'do ti vij fundi, sepse ai se perjetoi as fillimin, ai nuk ekzistoi, ai jetoi vetem ne mendjen e nje njeriut, por nuk ndodhi kurre as ne uj, as ne toke.
Darwini edhe per se vdekuri ende nuk po mundet te besoj se si papritur e pakujtuar nje dite ne mengjes nxorri nje teori e cila u besua tek njerzit. Tek ata njerz te cilt nje nga nje tradhetuan dhe po tradhetojne teorine e tij, ashtu siç Skenderbeu tradhtoi turqit. T'dyt bene gjene e duhur.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

nuk e di nese kjo esht nje pergjigje e bazuar ne shkenc,,apo thjesht nje pergjigje e jotja personale,,,
sepse te paren serish e ke spjeguar deri diku sakt,,,por eksperimenti qe ti me the te beja,,me rezulton se guri sillet rreth dores sime,,por jo dhe rreth vetes,


por di te them se e dyta dhe e treta,,,jan te lidhura me njera tjetren,,dhe qe nuk jan te sakta,,,[/B]

Pergjigja eshte e bazuar ne shkence.
Toka sillet rreth vetes sepse gjate formimit, shkembinjte silleshin rreth njeri tjetrit, duke u bashkuar, u formua nje sistem trupash te ngurte qe sillen rreth vete.
Eksperimenti qe thashe une eshte per te shpjeguar sjelljen rreth diellit.

E dyta dhe e treta jane te lidhura, sepse sa me larg te jete trupi, aq me e paket eshte sasia e rrezatimit qe merr nje trup.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

a je i sigurt???????
qfar ndodh nese nje element gjysmëpërçues e pasurojme me elemente 3 ose 5 valentsh qfar ndodhe me elektrone??????????
qfar behet me ate gjysmëpërçues ?????

Elementi behet percues i mire i energjise. Ku qendron lidhje me energjine e elektronin? Sepse nje atom, kur ka me shume elektrone eshte i ngarkuar pozitivisht. Elektroni e zoteron ate energji, dhe energjia percohet tek atomet e tjera.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Zakonisht kshtu spjegohet teoria e evolucionit. Nje her duhen qindra miliona vjet per te dal speciet e reja, pastaj nuk dalin ato. Nje her te gjitha ishin ne uje pastaj asnjera nuk doli nga uji. Nje her te gjitha ishin gjallesa njeqelizore, pastaj asnjera nuk u be shumeqelizore. Asgje spo ndryshon, perveq radhitjeve te fjalve ne fjali. E kur thuhet se evolucioni nuk do te ket fund, ne kete pike me logjiken e thjesht te gjithe duhet pajtohemi. Sepse ne kete planet gjithqka qe ka fillim ka dhe nje fund. Evolucionit s'do ti vij fundi, sepse ai se perjetoi as fillimin, ai nuk ekzistoi, ai jetoi vetem ne mendjen e nje njeriut, por nuk ndodhi kurre as ne uj, as ne toke.
Darwini edhe per se vdekuri ende nuk po mundet te besoj se si papritur e pakujtuar nje dite ne mengjes nxorri nje teori e cila u besua tek njerzit. Tek ata njerz te cilt nje nga nje tradhetuan dhe po tradhetojne teorine e tij, ashtu siç Skenderbeu tradhtoi turqit. T'dyt bene gjene e duhur.

Kjo gje eshte e provuar me disa menyra.
Njera eshte nga fosilet, dhe duke gjetur ngjashmerite mes tyre. Nuk ka thene njeri qe gjallesat qe ishin ne uje, nuk dolen nga uji. Per kete mjafton te shohesh amfibet, te cilet jetojne edhe ne toke edhe ne uje.
Nje tjeter eshte eksperimentet qe jane bere per te krijuar ne laborator substanca organike, te cilat kane rezultuar te suskseshme.
Evolucionit do ti voje fundi kur te shkaterrohet planeti.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Pergjigja eshte e bazuar ne shkence.
Toka sillet rreth vetes sepse gjate formimit, shkembinjte silleshin rreth njeri tjetrit, duke u bashkuar, u formua nje sistem trupash te ngurte qe sillen rreth vete.
Eksperimenti qe thashe une eshte per te shpjeguar sjelljen rreth diellit.

E dyta dhe e treta jane te lidhura, sepse sa me larg te jete trupi, aq me e paket eshte sasia e rrezatimit qe merr nje trup.

Mir po katalizatrori qe sjell temperaturat qendron tjeter kund,,dhe per kte jam i bindur,,sepse e kam ndertuar si teori,,,dhe e kam ber praktik,,

dhe katalizatroi i temperaturave,,,qendron pikrisht ne perberjen e sistemit djellor,,,,ai fillon nga djelli dhe mbaron tek planeti i fundit,

dhe katalizatori qendron tek silljet e gjitha planeteve,,,dhe temperaturat,,kan nje pik fillestare,,,qe fillon ne x vit,,dhe kurdisja mbaron,,kur te gjitha planetet te vin edhe nje her ne piken e nisjes fillestare,,,nga ai moment,,,temperaturat fillojn edhe nje her nga fillimi,,

dhe kjo spjegon edhe evulucjonin pak a ashum,,sepse kur planetet bashkohen ne piken e nisjes,,,edhe forca gravitacjonale fillon te jet ndryshe,,

per shembull ne fillim me e vogel,,,dhe c´do vit e me shum,,,me nje ndikim me te madh,,gje qe ndikon edhe ne format e jetes,,,nese ne fillim nje pem mund te ishte gjigande,,,gjat shekujve ajo nuk mund te rritet me ne nje madhsi te till,,
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

elektroni a zotron deh a liron energji apo jo se tash si duket e ke te pa qart edhe ti ?????????????????
ja qfar ke thene disa postime me lart :

theaxeofpain said:
Elektronet ZOTEROJNE energji. Ato nuk furnizohen.

kurse tani thoni diq tjeter shiqoje qfar thua :


Elementi cliron energji kur sistemi shperbehet. Duke qene se elektroni eshte i pandashem, nuk cliron energji.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Mir po katalizatrori qe sjell temperaturat qendron tjeter kund,,dhe per kte jam i bindur,,sepse e kam ndertuar si teori,,,dhe e kam ber praktik,,

dhe katalizatroi i temperaturave,,,qendron pikrisht ne perberjen e sistemit djellor,,,,ai fillon nga djelli dhe mbaron tek planeti i fundit,

dhe katalizatori qendron tek silljet e gjitha planeteve,,,dhe temperaturat,,kan nje pik fillestare,,,qe fillon ne x vit,,dhe kurdisja mbaron,,kur te gjitha planetet te vin edhe nje her ne piken e nisjes fillestare,,,nga ai moment,,,temperaturat fillojn edhe nje her nga fillimi,,

dhe kjo spjegon edhe evulucjonin pak a ashum,,sepse kur planetet bashkohen ne piken e nisjes,,,edhe forca gravitacjonale fillon te jet ndryshe,,

per shembull ne fillim me e vogel,,,dhe c´do vit e me shum,,,me nje ndikim me te madh,,gje qe ndikon edhe ne format e jetes,,,nese ne fillim nje pem mund te ishte gjigande,,,gjat shekujve ajo nuk mund te rritet me ne nje madhsi te till,,

Orbitat e planeteve nuk ndryshojne. Temperaturat nuk kane pikenisje, kane vetem nje minimum dhe mund te shkojne deri ne pafundesi. Minimumi eshte -273 grade.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

elektroni a zotron deh a liron energji apo jo se tash si duket e ke te pa qart edhe ti ?????????????????
ja qfar ke thene disa postime me lart :kurse tani thoni diq tjeter shiqoje qfar thua :

Elektroni zoteron energji. Energjia ne nje percues percohet nepermjet ketyre elektroneve.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Orbitat e planeteve nuk ndryshojne. Temperaturat nuk kane pikenisje, kane vetem nje minimum dhe mund te shkojne deri ne pafundesi. Minimumi eshte -273 grade.

kan nje pik nisje,,,,jo si temperatur,,por si koh,,,

zem shembull se tani po fillon sillja e planeteve rreth djellit,,, dhe ata jan te rreshtuar te gjith vertikalisht ne nje vij te drejt,,

nga ajo pik nisje,,deri kur planetet te vijn serish ne te,,duhen diku te paket 164 mij vjet,,,,dhe per ket perjudh kohore,,,
temperaturat nuk mund te jen asnje sekond njelloj!!!!
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Elektroni zoteron energji. Energjia ne nje percues percohet nepermjet ketyre elektroneve.
elektroni a je i sigurte qe zotron apo mos perqon rryme elektrike dhe me ate rast kemi edhe energji ?????
nuk perqohet energjia elektrike vetem permes elektroneve i nderuar jeni gabim . qfar behet nese nje elementi gjysemperques germaniumit psh i shtohet papastertire 5 valentshe dmth arsen kush e percjell energjine ne fakt rrymen elektrike?
dhe me thoni a ka mundesi qe kjo te behet rastesishte??????
e dini sa me shume ka elektrone e sa protone ne ate bashkim ne ate rast??????
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Si e shpjegoni formimin e nje proteine te vetme ?
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Per sweetzzinna

Te dhashe nje video, nuk e di ne qofte se e pe, sepse e kam thene shume me perpara dhe nuk e mbaj mend saktesisht. Mund ta shpjegoj me pak fjale. Toka kishte substancat e duhura ne atmosfere, dy me te rendesishmet ishin cianidi i hidrogjenit HCN dhe amoniak NH3. Nga bashkeveprimi mes tyre u formua adenina, qe eshte nje nga nukleotidet baze te ADN. Adenina kerkon ribozen dhe grupe fosfatesh per tu bashkuar me nukleotidet e tjera. Formohet keshtu ARN. ARN eshte e afte te kopjoje veten e vet. ARN tashi bashkevepron me elemente te tjere kimike. Lipidet kane tendencen te veprojne mes tyre, duke formuar nje rreth. ARN gjen mbrojtje tek ky rreth. Me pas dihet qe ARN shnderrohet ne ADN. Pra ARN se bashku me proteinat formojne ADN. Proteinat perbehen nga aminoacidet. Pra kemi substancat e para organike. Te cilat kane evoluar per rreth 1 miliar vjet. Te gjitha keto jane te vertetuara me eksperimente te ndryshem, ku me famshmi eshte eksperimenti i Millerit.

Ku do shkoje evolucioni me vone, nuk e dime. Kete do e tregoje vetem koha. :)
videon e pash shpejt e shpejt...une kerkoj pergjigje nga ju...videot mund ti kerkoj dhe vete.... gjithsesi flm qe e solle
Nga dolen kto "substancat e duhura ne atmosfere, dy me te rendesishmet ishin cianidi i hidrogjenit HCN dhe amoniak NH3."
Edhe pse u formua pikerisht adenina, nga elementet qe ekzistonin atehere ne toke...mund te krijojej dicka tjeter...
Se pastaj teoria me ADN-ARN ok besohet....por pse dolen pikerisht kto HCN dhe NH3...

Ka rastesi perfekte?
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Bejne pyetje shkencore dhe magjypet dhe te vrasim veten ne qe besojme ne shkence....O i madhi ZEUS jepi mend ketyre se po shkatrojne boten qe pate trashigimi nga TITANET
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Ka rastesi perfekte?


Jo nuk ka,,mund te ndodh ndoshta nje her apo dy her,,qe nje pem,,te duket si njeri,,

por qe te jet rastesi funksjonimi i sistemit djellor pershembull,,,kjo esht e pamundur !!!!

sepse ka perllogaritje egzakte,,,duke filluar qe nga masa e djellit,,dhe duke mbaruar ne masen e neptunit dhe te perberjes se tij,,

ai qe mendon se kjo esht nje rastesi,,, ai beson se posta ime shkruhet vet!!!
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

ai qe mendon se kjo esht nje rastesi,,, ai beson se posta ime shkruhet vet!!!

Mos fol me shume, ia vure kapakun kesaj teme :dong:
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju


ai qe mendon se kjo esht nje rastesi,,, ai beson se posta ime shkruhet vet!!!
o burr i dheut kete jemi duke u mundu me ua sqaru ketyre qe sa kohe ,qe nuk ka mundesi vet mu be kjo pune!!!!!!!!!!!!!!!
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Rastesia e vetme eshte qe ne ndodhemi ne kete planet.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

videon e pash shpejt e shpejt...une kerkoj pergjigje nga ju...videot mund ti kerkoj dhe vete.... gjithsesi flm qe e solle
Nga dolen kto "substancat e duhura ne atmosfere, dy me te rendesishmet ishin cianidi i hidrogjenit HCN dhe amoniak NH3."
Edhe pse u formua pikerisht adenina, nga elementet qe ekzistonin atehere ne toke...mund te krijojej dicka tjeter...
Se pastaj teoria me ADN-ARN ok besohet....por pse dolen pikerisht kto HCN dhe NH3...

Ka rastesi perfekte?

Ne toke normalisht kishte dhe substanca te tjera, keto qe thashe une ishin ato 2 qe bashkevepruan me njera tjetren. Adenina nuk ekzistonte ne toke perpara bashkeveprimit. Videon ta solla sepse jane gjera qe i kam thene shume here, dhe sinqerisht nuk kam me nerva t'u pergjgijem pyetjeve qe u jam pergjigjur kushedi sesa here.
Ti a e di cfare eshte atmosfera?
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

o burr i dheut kete jemi duke u mundu me ua sqaru ketyre qe sa kohe ,qe nuk ka mundesi vet mu be kjo pune!!!!!!!!!!!!!!!

Ke degjuar per reaksione kimike qe ndodhin vetvetiu?
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Ke degjuar per reaksione kimike qe ndodhin vetvetiu?

me e mira e punes esht,,,qe kur te mbaroni pun me big bangun,,te vazhdojm bisedimin,,

sepse me that edhe dje qe shkenctaret kishin ngelur tek ajo lenda e par,,"qe ka lindur vetvetiu"

shiko pak ne hapsiren qe ke perpara syve,,dhe mendo sikur dicka te lindte para syve tu,,ashtu vetvetiu,,

c´far do te quhej ajo???

un e kam par dje nga kurjoziteti qe me ngjallt ju per big bangun,,,dhe e pash ne gjermanisht,,,mjaftoj vetem fillimi i vidjos per te kuptuar nje gje!!!

qe u kam then edhe dje,,,,e po u them edhe sot,,,,,qe big bangu,,,,,nuk do mund kurr te spjegohet,,,,,,pa nje element te shejt!!!!!
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

me e mira e punes esht,,,qe kur te mbaroni pun me big bangun,,te vazhdojm bisedimin,,

sepse me that edhe dje qe shkenctaret kishin ngelur tek ajo lenda e par,,"qe ka lindur vetvetiu"

shiko pak ne hapsiren qe ke perpara syve,,dhe mendo sikur dicka te lindte para syve tu,,ashtu vetvetiu,,

c´far do te quhej ajo???

un e kam par dje nga kurjoziteti qe me ngjallt ju per big bangun,,,dhe e pash ne gjermanisht,,,mjaftoj vetem fillimi i vidjos per te kuptuar nje gje!!!

qe u kam then edhe dje,,,,e po u them edhe sot,,,,,qe big bangu,,,,,nuk do mund kurr te spjegohet,,,,,,pa nje element te shejt!!!!!

Big Bangu eshte plotesisht i shpjegueshem ne teori pa ate elementin e shenjte, me ane te perllogaritjeve. Por, duhet dhe pak kohe per te kryer eksperimentin e LHC ne CERN.
 
Titulli: Ateistet Pergjigjen Per Ju

Big Bangu eshte plotesisht i shpjegueshem ne teori pa ate elementin e shenjte, me ane te perllogaritjeve. Por, duhet dhe pak kohe per te kryer eksperimentin e LHC ne CERN.

jo nuk esht dhe smund te jet,,

sepse elementet fillestare te big bangut,,po i pergadit njeriu!!!

dhe un e pash teorin,,dhe shpjegimi i saj filloj kshu!!! qe skishte asgje,,pastaj linden disa elemente te vogla, te cilat duke u perplasur me njerat tjeter,,e nejse etj etj,,

por si fillim lindi dicka,,aty ku skishte asgje,,

dhe tani per ta vertetuar teorin e big bangut,,nese ajo funksjonon pa nje element te shejt,,,

prisni dhe mos postoni me ne kte tem,,, dhe te shikojm a do mund te lind ndonjher nje post vetvetiu,,pas ksaj postes time!!!

hajde te presim,:brrr
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top