ASNJËHERË MOS U DORËZO!

Vajza

V.I.P
ASNJËHERË MOS U DORËZO!
Shiko fotografinë 1939073
▪️Personi në foto quhet(ÇHAU LINK LI) ka 30 vite që aplikon për vizë në Ambasadën Amerikane dhe është refuzuar derisa arriti që të gjithë në ambasadë ta njohin
▪️15 kërkesa në zyrën e emigrimit të Kanadas e të gjitha janë refuzuar.
▪️Aplikon për focat detare por refuzohet
▪️Aplikon me 14 persona të tjerë në një komapani programimi pranohen të tjerët vetëm ai refuzohet
▪️Aplikon bashk me 21 të tjerë në policinë Kineze por refuzohet vetëm ai.
▪️Nuk u dorëzu por luftoi dhe u fut në fushën e marketingut për tu bë i ngjashëm me Amazon apo Ali Baba por nuk kishte kapital e për këtë shiti pasurinë e bashkëshortes mori kredi në bankë e pas një mundi të madh dështoi e tani ai është në burg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
hahahahahahaha,Zoti te me fal,por se mbajta do te qeshuren.
PAska pas drejte ambasada.
E paska njohur rrezikshmerine e ti. :p
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
😂😂😂😂😂😂
 

Lauri

Anunnak
Pse nuk bëri këtë të fundit në fillim..ti binte shkurt 🤷
 

Grensi

Dhe vjen nje dite..
Pse nuk bëri këtë të fundit në fillim..ti binte shkurt 🤷
Nje gje qe arrihet lehte nuk shijohet si duhet...kete shprehe duhet ta kete lexu aksidentalisht i gjori dhe i ka qendru besnik deri ne fund
 

Lauri

Anunnak
Nje gje qe arrihet lehte nuk shijohet si duhet...kete shprehe duhet ta kete lexu aksidentalisht i gjori dhe i ka qendru besnik deri ne fund
Ke të drejtë.
E kam dëgjuar edhe nga disa klerik këtë formulë; para se të vdesësh duhet të përjetosh vuajtje.. 🙈😎
 
Top