Antari/ja më intelegjent/e. Grupi tretë

Antari/ja më intelegjent/e. Grupi tretë


  • Totali i votuesve
    9
  • Poll closed .

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
/lexon 2 here dhe faap del nga tema. Soli friend of everybody!
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Kur mbejne interesantin cunat npergjithsi automatikisht me vijne dia replika njeheresh por xhelozi eshte cun i mire. nuk i gjuhet (me replike thumbuese) se mvjen gjynah ??
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
@[^_^] mi nxirr pak qente nga tema ??????

sa kam qesh
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Bubi bubi bubi…
Ncncncnc

Moj Sole, mos jane mace se spo i pergjigjen thirrjes?☹️
??
?‍♀️?‍♀️?‍♀️
 
Top