Antari/ja më intelegjent/e. Grupi pestë

Antari/ja më intelegjent/e. Grupi pestë


  • Totali i votuesve
    14
  • Poll closed .

Vajza

V.I.P
Më ka korruptuar shalgjati ? vota shkon për hapsen e temës ,por do theksoja që dhe mamita ime ❤ është inteligjente ❤
Ps: mund të votoj dy herë pls
E kam bërë vetëm një votë. Ku të ndihet shpirti rahat aty bëjë ?
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Nuk duhet tmi vendosnit Legallyn dhe Arfen ne nje sondazh! ??
 
Top