Aftësitë e një Range Rover Sport

fshatari

Anetar
Vendosa që të publikojë këtë video pasi me të vërtetë më befasoi shumë kur e pash se si një makine Range Rover Sport, u ngjit dhe zbriti njëkohësisht në një teren shumë të vështirë. Thjesht e pabesueshme, shikoni videon.

[video=youtube;4U-yFmnu0sY]http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY[/video]
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top