A është racionale të jesh ateist?

Edhe epshet Ai ☝️ na i fali🤷
I qofshim fale 🙏
..pa epshet njeriu është një copë dru 🙈
Po Kisha ato na ndali, e shpiku murgerin a eshte ashtu?
😜
Sille ka te sillesh te jesh musliman eshte me mire si ne kete bote dhe ashtu ne boten tjeter apo jo Laur?
 

Lauri

Anunnak
Po Kisha ato na ndali, e shpiku murgerin a eshte ashtu?
😜
Sille ka te sillesh te jesh musliman eshte me mire si ne kete bote dhe ashtu ne boten tjeter apo jo Laur?
E di..atje në parajsë epshi është hyjnor 🤷
Vajza të reja virgjër me bollëk 🤷
 

OldSoul

Plak Hesapi
Pozicioni logjik eshte te jesh agnostik. Nuk mund te vertetosh qe Zoti nuk ekziston sic nuk mund te vertetosh qe nuk ka njebriresha qe vjellin ylbere.

Feja ka pas dhe ka rolin e vete ne shoqeri. Me shume per te bashkuar nje grup njerezish pa lidhje gjaku drejt nje qellimi te perbashket. Deri diku ne Al ket e ka zevendesu nacionalizmi.
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Racionale eshte te pyesesh: Pse? Kush? Po Pastaj? Ne momentin qe i gjen pergjigje pse-ve je ne rregull! Kur thonin te vjetrit: te bie shpirti rehat.

Nevoja e qenesishme eshte te besosh!
Nuk ka njeri qe toke qe nuk beson diku, ne mos Zot, ne nje ide, koncept, ne forcen e tij, ne ideologji, etj.
Por, NEVOJA e brendshme eshte padyshim mbeshtetja diku. :)
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Racionaliteti eshte relativ ne baze te cdo individi.
Keshtu qe persa i perket kesaj ceshtje racionale eshte cka tjetri pranon ne shpirtin e ti si racionalitet per te besuar apo jo, zgjedhja e ti/ saj.
 
Top