4 Tiparet e Personalitetit që Nuk i Duron Dot, bazuar në Shenjën Tënde të Zodiakut

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
4 Tiparet e Personalitetit që Nuk i Duron Dot, bazuar në Shenjën Tënde të Zodiakut

Ato me të vërtetë t’i shkatërrojnë nervat.

Falë fuqisë së astrologjisë, shenja juaj e zodiakut formon atë që ju jeni si një person. Të gjitha tiparet e personalitetit tuaj – e mira, e keqja, dhe gjithçka në mes – mund të gjurmohen mbrapsht se si yjet u rreshtuan në kohën kur u lindët.

Natyrisht, shenja juaj e zodiakut luan gjithashtu një rol në mënyrën se si bashkëveproni me të tjerët. Për shembull, nëse je një Dem i cili vendos të parin besnikërinë, mund të bezdisesh nga Akrepi misterioz.

Ja cilat janë katër tiparet e personalitetit që shenja juaj nuk mund t’i durojë tek shenja të tjera zodiakale.

Dashi

1. Mungesa e ambicies: Me pasionin brenda jush që ju vlon çdo çast, ju thjesht nuk mund të kuptoni se si mund të mbijetojë një person pa asnjë ambicie në jetë? Ju do të jeni më pak të interesuar të bashkëveproni me ta.

2. I mërzitshëm: Natyra juaj dinamike mund të përballojë çdo gjë, por ngecja me njerëz të mërzitshëm përshtaten nuk futet në atë kategori.

3. Posesivë: Ju gëzoni hapësirën tuaj dhe nëse ka diçka që ju frikëson në një marrëdhënie, kjo është posesiviteti.

4. Kontrolli: Ju jeni kokëfortë dhe punoni vetë. Ju nuk jeni dikush që ju pëlqen të qënit i kontrolluar. Pra, nëse personi tjetër po ju kontrollon, asnjëherë nuk do të interesoheni për ta.

Demi

1. Pandershmëria: Si të përkushtuar dhe besnik që jeni, ju kurrë nuk mund të pranoni njerëz që nuk mund të besohen.

2. Jeta luksoze: Ju jeni me këmbë në tokë dhe ju e mbani atë pozicion pa marrë parasysh se sa i pasur jeni.

Ju nuk ju pëlqen të jetoni një mënyrë jetese luksoze sepse nuk gjeni ndonjë nevojë për ta bërë një gjë të tillë.

Kështu që ju gjithmonë qëndroni larg njerëzve që mirëmbahen dhe harxhojnë së tepërmi, jo sepse ju nuk mund të përballoni t’i mbani ato, por sepse shkon kundër ideve tuaja.

3. Egoizmi: Me rrënjë në vlerat tradicionale, nuk mund të jetoni me dikë që është jashtëzakonisht egoist dhe lakmitar. Ju jeni të përkushtuar ndaj moralit tuaj dhe ju prisni që të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

4. Temperamenti i nxehtë: Ju besoni se një marrëdhënie ka nevojë për stabilitet emocional dhe ju jeni një person i qetë. Zmrapseni nga njerëz që janë jashtëzakonisht të shqetësuar ose janë nevrikë.

Binjakët

1. Xheloz: Si shpirt i lumtur dhe i gëzuar që jeni, je bezdiseni nga njerëz që janë xhelozë.

2.Njerëz melodramatikë: Ju jeni një njeri i lirë. Ju flisni me këdo pa ndonjë ndalim apo paragjykim. Nëse njerëzit janë paragjykues dhe krijojnë skena kudo që të shkojnë, ju preferoni të qëndroni larg prej tyre.

3. Hipokritë: Bota është një vend i bukur për ju. Doni të eksploroni. Cila është qëllimi i të qenit hipokrit? Ju nuk do të donit të rrini pranë njerëzve që mendojnë kështu.

4. Padurimi: Ndërsa jeni një njeri i lirë, beson se çdo gjë ka kohën e vet. Ju gjithmonë qëndroni të qetë dhe nuk u pëlqejnë ata që veprojnë me pamaturi.

Gaforrja

1. Pabesia: Për Gaforren e ndershme që vlerëson emocionet njerëzore, pandershmëria është një krim i tmerrshëm.

2. Agresiviteti: Gaforrja mjaft është një krijesë e paqes. Një person agresiv është dikush që ata duan ta kenë as në lagje.

3. Cinik: Gaforrja pëlqen të shohë të mirat në të gjitha qeniet njerëzore. Njerëzit cinikë janë plotësisht JO JO LARG për ta.

4. Gjaknxehtët: Për një shenjë si Gaforra e cila praktikon durimin, nuk ka vend për njerëzit gjaknxehtë.

Luani

1. Frikacakët: Fjala “frikë” nuk ekziston në fjalorin e Leove të guximshëm. E njëjta gjë vlen edhe për njerëzit që futen në atë kategori, frikacakët.

2. Dembelët: Luani është gjithmonë duke punuar për të përmirësuar madhështinë e tyre që i karakterizon. Dembelët nuk duhet sa të guxojnë të hyjnë në “territorin” e tyre.

3. I pavendosur: Veprimet e menjëhershme janë ato që Luanët bëjnë gjithmonë. Ata urrejnë të rrinë duke folur për gjërat, në vend që t’i bëjnë ato. Njerëzit të cilët nuk mund të vendosin janë JO e madhe për ta.

4. I papërgjegjshëm:
Një nga virtytet që ka Leoja është përgjegjësia. Duke qenë udhëheqës të lindur, është e pamundur që ata të tolerojnë një person të papërgjegjshëm.

Virgjëresha

1. Egoistët: Gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar, Virgo nuk përzihet me njerëz që janë vetëm për veten.

2. Të pavëmendshëm: Dëgjuesit më praktikë dhe jashtëzakonisht të mirë, Virgot kurrë nuk do të merrte as shenjën më të vogël të pavëmendjes për mirë.

3. Të padurueshëm: Për një perfektist si Virgjëresha, njerëzit që janë të padurueshëm janë një humbje kohe!

4. Mendjemëdhenjtë: Të përulur për nga natyra, Virgjëresha zmbrapset nga njerëzit që mbajnë mendjemadhësinë si një as nën mëngë.

Peshorja

1. Materialistë:
Peshorja kreative është gjithmonë spirituale. Ata qëndrojnë larg njerëzve që janë shumë materialistë për nga natyra.

2. Pesimistë: Peshorja është shumë optimiste në natyrë. Ata janë të balancuar në jetën e tyre dhe ndërsa nuk e nxisin negativitetin vetë, ata përpiqen të qëndrojnë larg nga ata që janë gjithmonë pesimistë.

3. Të fshehtët: Komunikimi është shumë i rëndësishëm për një Peshore. Fshehtësia është një tipar që ata e absolutisht urrejnë.

4. Të vrazhdët: Peshorja e vlerave vlerëson parimet morale. Njerëzit e vrazhdë nuk i tërheqin asnjëherë.

Akrepi

1. Pasivët: Akrepi i pasionuar kurrë nuk mund të kënaqet me dikë që është pasiv.

2. I parashikueshëm: Misterioz në natyrë, Akrepi mërzitet nga njerëz që janë shumë të parashikueshëm.

3. Shumë i varur: Ndërsa Akrepi është i gatshëm të marrë përgjegjësi dhe ndodh që të ketë një personalitet shumë të përkushtuar, ata i urrejnë njerëzit që nuk janë të pavarur.

4. Mungesa e fleksibilitetit: Akrepi i do aventurat. Mungesa e fleksibilitetit është diçka që ata kurrë nuk do të pranojnë në një person.

Shigjetari

1. Mungesa e pjekurisë: Shigjetari i pjekur nuk i pëlqen të jetë babysitter në një marrëdhënie. Njerëzit fëminorë duhet të kërkojnë shenja të tjerae jo Shigjetarin.

2. Kokëfortë: Të shkujdesur në natyrë, Shigjetari qëndron larg nga njerëzit që janë kokëfortë.

3. Tej-emocional:
Shigjetari ka fobi nga angazhimet. Ata nuk kanë një marrëdhënie të mirë me emocionet. Pra, njerëzit që janë shumë emocionalë janë JO JO e madhe për ta!

4. Sadistët: Shigjetari optimist, i dashur me botën, nuk i pëlqen njerëzit që manifestojnë sadizmin tek ata.

Bricjapi


1. Njerëzit me pretendime: Bricjapi i zellshëm urren njerëzit që pretendojnë, por që nuk bëjnë asgjë.

2. Vrazhdësia: Bricjapi është i përulur dhe pret që të tjerët të jenë kështu. Vrazhdësia krijon një përshtypje negative tek ata.

3. Besojnë shpejt: Bricjapët kanë shumë kohë për t’u besuar të tjerëve. Ata e konsiderojnë atë një virtyt.

Ata besojnë në vëzhgimin me durim dhe jo duke iu besuar të tjerëve me lehtësi. Prandaj njerëzit që besojnë shpejt dhe tek të gjithë nuk i tërheqin ato.

4. Mendjengushtët: Të hapur për idetë e reja, Bricjapët nuk pëlqejnë ata që janë jashtëzakonisht mendjengushtë.

Ujori

1. Papërgjegjshëm: Ujori është i angazhuar në punën e tij. Pandërgjegjshmëria është e papranueshme për ta.

2. Gjykimi: Ujori i egër është fëmija i universit. Ata nuk mund të tolerojnë një person që gjithmonë është gjykues.

3. Neglizhent: Ujori kërkon vëmendje dhe neglizhenca është diçka që ata kurrë nuk do ta marrin me një sy të mirë.

4. Mungesa e komunikimit: Ujori me shpirtin e lirë pëlqen shumë të takohet me njerëz dhe komunikimin me ta. Ai kërkon biseda të mira intelektuale dhe nëse personi nuk ka komunikim, ata do të ikin prej tyre.

Peshqit

1. Egocentrikët: Peshqit gjithmonë vrapojnë për të shpëtuar botën. Njerëzit që fokusohen vetëm tek vetja e tyre nuk u pëlqejnë aspak.

2. Anti-social: Komunikues dhe gjithmonë duke ndihmuar të tjerët, Peshqit nuk mund të përballojnë njerëz që janë anti-social nga natyra.

3. Qaramanë: Peshqit e duan universin dhe pranojnë ndryshimet. Ndërsa ata mund të përshtaten me të gjitha llojet e mjedisit, ata urrejnë ato që janë të zymtë dhe gjithmonë ankohen për negativitetet e kësaj bote.

4. Të rezervuar: Ndërkohë që Peshqit mund të largohen për pak kohë nga të gjithë, ata nuk i tolerojnë ata që mbyllen në vetvete dhe rezervohen me të tjerët.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Cuditrisht mua mi paska gjete;

Demi

1. Pandershmëria: Si të përkushtuar dhe besnik që jeni, ju kurrë nuk mund të pranoni njerëz që nuk mund të besohen.

2. Jeta luksoze: Ju jeni me këmbë në tokë dhe ju e mbani atë pozicion pa marrë parasysh se sa i pasur jeni.

Ju nuk ju pëlqen të jetoni një mënyrë jetese luksoze sepse nuk gjeni ndonjë nevojë për ta bërë një gjë të tillë.

Kështu që ju gjithmonë qëndroni larg njerëzve që mirëmbahen dhe harxhojnë së tepërmi, jo sepse ju nuk mund të përballoni t’i mbani ato, por sepse shkon kundër ideve tuaja.

3. Egoizmi: Me rrënjë në vlerat tradicionale, nuk mund të jetoni me dikë që është jashtëzakonisht egoist dhe lakmitar. Ju jeni të përkushtuar ndaj moralit tuaj dhe ju prisni që të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

4. Temperamenti i nxehtë: Ju besoni se një marrëdhënie ka nevojë për stabilitet emocional dhe ju jeni një person i qetë. Zmrapseni nga njerëz që janë jashtëzakonisht të shqetësuar ose janë nevrikë.
 

Monique

With or Without u
Shigjetari

1. Mungesa e pjekurisë: Shigjetari i pjekur nuk i pëlqen të jetë babysitter në një marrëdhënie. Njerëzit fëminorë duhet të kërkojnë shenja të tjerae jo Shigjetarin.

2. Kokëfortë: Të shkujdesur në natyrë, Shigjetari qëndron larg nga njerëzit që janë kokëfortë.

3. Tej-emocional: Shigjetari ka fobi nga angazhimet. Ata nuk kanë një marrëdhënie të mirë me emocionet. Pra, njerëzit që janë shumë emocionalë janë JO JO e madhe për ta!

4. Sadistët: Shigjetari optimist, i dashur me botën, nuk i pëlqen njerëzit që manifestojnë sadizmin tek ata.Ident ...:)
 

Odeon

Relax
Binjakët

1. Xheloz: Si shpirt i lumtur dhe i gëzuar që jeni, je bezdiseni nga njerëz që janë xhelozë.

2.Njerëz melodramatikë: Ju jeni një njeri i lirë. Ju flisni me këdo pa ndonjë ndalim apo paragjykim. Nëse njerëzit janë paragjykues dhe krijojnë skena kudo që të shkojnë, ju preferoni të qëndroni larg prej tyre.

3. Hipokritë: Bota është një vend i bukur për ju. Doni të eksploroni. Cila është qëllimi i të qenit hipokrit? Ju nuk do të donit të rrini pranë njerëzve që mendojnë kështu.

4. Padurimi: Ndërsa jeni një njeri i lirë, beson se çdo gjë ka kohën e vet. Ju gjithmonë qëndroni të qetë dhe nuk u pëlqejnë ata që veprojnë me pamaturi.

Ps, te lush me probabilitetin i bie kesaj.

Mu kujtuan ato plakat e lagjes qe benin parashikime dhe jepni 20 opsione njeheresh dhe domsodo njeri do ja qellonte prane asaj qe eshte robi realisht.

Prandaj njerez jetoni realitetin lerini keto budalliqe....

Mezi pres realitetin :)
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
BinjakëtMu kujtuan ato plakat e lagjes qe benin parashikime dhe jepni 20 opsione njeheresh dhe domsodo njeri do ja qellonte prane asaj qe eshte robi realisht.

Prandaj njerez jetoni realitetin lerini keto budalliqe....

Mezi pres realitetin :)


ahh sa me ka marre malli me kthy nje filaxhn njehere.(po spo gjej noj plake qe dine me shiku) hahahahahahaha.
Qenkemi shenja kojshi une e ti Odeon.
Boll bukur. :p
 

KAON

Anëtar Aktiv
Virgjëresha

1. Egoistët: Gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar, Virgo nuk përzihet me njerëz që janë vetëm për veten.

2. Të pavëmendshëm: Dëgjuesit më praktikë dhe jashtëzakonisht të mirë, Virgot kurrë nuk do të merrte as shenjën më të vogël të pavëmendjes për mirë.

3. Të padurueshëm: Për një perfektist si Virgjëresha, njerëzit që janë të padurueshëm janë një humbje kohe!

4. Mendjemëdhenjtë: Të përulur për nga natyra, Virgjëresha zmbrapset nga njerëzit që mbajnë mendjemadhësinë si një as nën mëngë.

ehhhhhh ,,, nkok i ke ra
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Odeon,shenjat tona rastisen ne muajt ngjit,e sic e the dhe vete fjale plakash jane keto oroskopet.
 

Jetmira

V.I.P
Gaforrja

1. Pabesia: Për Gaforren e ndershme që vlerëson emocionet njerëzore, pandershmëria është një krim i tmerrshëm.

2. Agresiviteti: Gaforrja mjaft është një krijesë e paqes. Një person agresiv është dikush që ata duan ta kenë as në lagje.

3. Cinik: Gaforrja pëlqen të shohë të mirat në të gjitha qeniet njerëzore. Njerëzit cinikë janë plotësisht JO JO LARG për ta.

4. Gjaknxehtët: Për një shenjë si Gaforra e cila praktikon durimin, nuk ka vend për njerëzit gjaknxehtë.
 
Top