10 shenjat që tregojnë se jeni një grua alfa dhe se dalloni nga gratë e tjera

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Themelues
Mbajini sytë nga këto gra, ato janë frikësuese, frymëzuese dhe e dinë se çfarë duan
donna-alfa1.jpg

10 mënyra për të identifikuar një femër alfa:


1.Ajo nuk është kurrë e egër ose e ngurtë për të marrë atë që dëshiron, pasi tërheq gjithmonë pozitivitet. Besimi i saj është një burim frymëzimi, duke bërë që shumë ta ndjekin atë.

2.Ajo përballet me sfidat e jetës me pak përpjekje, gjithmonë duket sikur jeta e saj është “në rrugën e duhur”. Ajo është e ekuilibruar, duke e ditur që jeta nuk mund të detyrohet.

3.Ajo pranohet gjithmonë në rrethet shoqërore, jo nga paraja apo statusi, por nga mënyra se si i respekton të tjerët.

4.Ajo preferon të jetë e drejtpërdrejtë dhe e sinqertë, gjithmonë duke thënë të vërtetën në mënyrë që të tjerët të mund të shohin qëllimet e saj të ndershme.

5.Njeh ndryshimin midis kritikës pozitive dhe asaj negative dhe merr atë që i duhet secilit prej nesh për të ecur përpara.

6.Ajo është komode me lëkurën dhe stilin e saj, duke mos ndjerë nevojën për të ndjekur standardet qesharake të bukurisë ose trendet aktuale.

7.Nuk ndjen nevojën për të konkurruar me të tjerët; asaj i intereson vetëm të jetë versioni më i mirë i vetes.

8.Ajo është e zgjuar dhe di si të trajtojë situata potencialisht negative. Largon marrëdhëniet e këqija, miqtë dhe biznesin nëse diçka shkon keq.

9.Zakonisht me një sistem të fortë mbështetjeje, ajo dëshiron që të tjerët të besojnë në vetvete po aq sa ajo në veten e saj.

10.Ajo nuk pendohet dhe e kupton rëndësinë e rritjes përmes mësimeve të jetës. Ajo nuk preket nga e kaluara e saj dhe gjithmonë kërkon mundësi për të ecur përpara.


B;revistapsikollogjike.

ps.tani se pse me duket si teme e hapur dhe njehereee,eh ?! :p
Gjithesesi tema tilla meritojne te lexohen dy here ahhahahahaha.
 
Bjondet nuk qenkan alfa 🙄😏
 
Refuzoj te shprehem! 😁
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top