10 Kengtaret shqiptar me te paguar - (2021)

Djellza Aliu

Antar Aktiv
Cmimet per disa artiste per koncert:
Azet - 20.000 - 30.000 euro
Tayna 8.000 - 12.000 euro
Ledri Vula 8.000- 10.000 euro
Capital T 6.000 - 8.000 euro
Ghetto Geasy 6.000 - 8.000 euro
Butrint Imeri - 6.000 - 7.000 euro
Dhurata Dora 6.000-7.000 euro
Noizy 6.000 - 8.000 euro
Dafina Zeqiri 4.000 - 6.000 euro
Meda: 6.000 - 7.000 euro

Mesatarisht artistet me te paguar fitojne mbi 500.000 euro ne vit !

Cfar mendoni, a nevojitet te paguhet kjo shume kaq e madhe parash per kengtaret qe kendojne per 40min deri ne 1ore ne Koncert dhe fitojne kaq shume?
 
Tani mund te fillojme prenotimet ?
 
Back
Top