• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
....lulezimi i mendimeve. :)
NeVertiti

....lulezimi i mendimeve. :)

Media information

Category
Video Galeria
Added by
NeVertiti
Date added
View count
244
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Image metadata

Filename
d01878e6132980175111b3e930348a4e.jpg
File size
59 KB
Dimensions
564px x 705px

Share this media

Top