• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Futboll

Komente mbi kampionatet e futbollit, skuadrat, lojtarët tuaj të preferuar, rezultate.

Kampionati Europian-2016.

Tema
15
Mesazhe
471
Tema
15
Mesazhe
471

Liga e Kampioneve

Tema
128
Mesazhe
1K
Tema
128
Mesazhe
1K

Kupa Uefa

Tema
24
Mesazhe
96
Tema
24
Mesazhe
96

Kampionati Italian

Tema
86
Mesazhe
1.1K
Tema
86
Mesazhe
1.1K

Kampionati Francez

Tema
4
Mesazhe
15
Tema
4
Mesazhe
15

Kampionati Anglez

Tema
50
Mesazhe
172
Tema
50
Mesazhe
172
  • SaD
Top