• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Aktualiteti

Zhvillimet më të fundit të shoqërisë shqiptare. Politikat e brendshme dhe të jashtme shqiptare.

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
802
Mesazhe
2.6K
Tema
802
Mesazhe
2.6K

Kronike

Krime, mistere, dhunime dhe përgjakje që lexojmë dita ditës. Si reagon shoqëria jonë ndaj këtyre krimeve që na rrethojnë?
Tema
458
Mesazhe
3.2K
Tema
458
Mesazhe
3.2K
Top