• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
Projekti per botimin e  librit te Letersise

Projekti per botimin e librit te Letersise

Përmbledhje Dhuruesit Komente

Ky projekt është projekti i parë i organizuar nga një faqe Shqiptare, ForumiVirtual.Com ose FV.AL për 7 vjet rrjeshtë ka organizuar cdo muaj konkursin e letërsisë, me një arkivë të bollshme,Piksynimi jonë është të botojme një liber ( Fizik ) me krijimet e konkursit të letërsisë. Libri do të përfshijë gjithashtu edhe konkursin e fotomanisë ku në cdo krijim të antarit do të vendoset një foto nga konkursi i fotomanisë. Ky libër do të afirmohet fillimisht me kapiputuj, kapitulli i parë do të nis me krijimet më të bukura dhe fituese për gjat këtyre viteve që Forumi Virtual ka mbajtur, Kapitulli i dytë do të jetë krijimet të cilat kanë marrë pjesë në konkurs, ndërsa kapitulli i tretë do të jetë me krijime të cilat jan në Fv dhe skan mar pjesë në konkurse. Gjithmonë duke mos harruar të vendosim emrin, pseudonimin, apo inicialet e Antarit Krijues.

Zhvillimi i ketije projekti kerkon, nje shume te konsiderueshme monetare dhe kohe, Keshtu per te zhvilluar kete projekt do duhet te mbledhim rreth 1250 Euro apo rreth 150 000 leke te rinj.

Te gjithe ato qe do te bejne donacion do ta marrin kete liber falas.

Klikoni mbi Dhuro tani - plotesoni fushat sipas deshires, kliko serisht Dhuro Tani - Dhe pasi te hapet dritarja e paypal.com vendosni si do te procedoni duke u loguar ne paypal ose duke vazhduar me karte duke klikuar mbi: Donate with a Debit or Credit cart"

Mund te beni donacin dhe ne gofoundme.com ne linkun me poshte.

Kliko ketu: Gofoundme

Per te ndjekur si po zhvilohet ky liber nga anataret ju lutem na ndiqni ne temat me poshte:

https://fv.al/t/projekti-liber-me-krijime.1691834/
https://fv.al/t/krijuesit-ne-liber.1691972/
https://fv.al/t/votoni-oferten-qe-mendoni-se-eshte-e-duhura.1691928/
https://fv.al/t/pyetje-pergjigje-mbi-projektin-liber-me-krijime.1691849/

Mbledhur

Total
€1,120.50

Dhuruesit

Donacionet kryesore

Top