• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Trailer filmat e fundit ......

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Trailer filmat e fundit ......

[video=youtube;-vwPitt1XMQ]https://www.youtube.com/watch?v=-vwPitt1XMQ[/video]


Ishte film i papare !!
 
Top