• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Më në fund u kurorëzua.....

jana80

Super Moderator
Staf në FV.AL
Kjo familja rri e rri e nxjerr ndonje lajm te ze faqet e para te gazetave.... ca dite me pare flitej se kishte vdelur por nuk tregonin :p ... me pare princi qe la mbreterine, me pare lindja ..martesa... mbreteresha dhe gjendja e saj, qent e elizates....
Mbase dhe me siguri e shoh ndryshe nga ju por me ngjajne parazit dhe jo vetem te anglise....
 
Top