Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O Elushe o Zana oooooo na bete me apetit juve ju kapt i miri per qafe :gjuhe::gjuhe:
Tani me kthyet ne kohe. Ajo buka e misrit (me miell te bardhe) qe piqej ne saq ta kenaqte shpirtin. Mos harroni, qe buken e ftohur te misrit, ta beni pershesh ne qumeshtin e vaket dhe ti hidhni ca krip (pak) sa per shije. Besoje se do me uroni per kete keshille![]()
Hic fare,kshu qe ai qe do martohet me mua duhet te pres 6 muaj derisa te mesoj ,nese me do![]()
Une po bej nje tave me qofte dhe patellxhane, Po me dolen te mira do e postoj ketu. KEte gjell ne ket shtet vec une e kam specialitet. Ne shqiperi vec mami im..
E ke qaaaar fare, po fare ë.
Më kujto pak kur të takohemi mos të lë të gatuash ti,
do shkojm jasht, se si dihet lol
Iriq i pjekur eshte ky?![]()
haha.. Jo more. Jane patellxhane me qofte.
O Nev,
PEr harxhin qe e shtron ne tepsi duhen:
3 kokrra qepe, 5 domate. I grin e i skuq me vaj, dmth nja 10 min qe te ziejne e zbuten dhe e shtron ne tepsi.
Pastaj qoftet qe i ke skuqur me pare i ndaj ne 3 copa secilen.
Patellxhanet i pren feta feta te holla dhe i skuq paraprakisht. Pasi ti mbarosh te skuquren i le te ftohen dhe fillon e mbeshtjell nje cope qofte me nje fete te patellxhanit(te skuqura). I kap me kunj (si te foto)qe mos te hapen dhe i shtron ne tepsi nje nga nje.
I fut ne furre nja 15-20 minuta te marrin faqe prap dhe i servir. Jane jashtzakonisht te shijshme.
E keqja e vetme eshte se te merr pak kohe duke skuq patellxhanet dhe te mbaron sh vaj, se patellxhanet pine goxha vaj. Nqs e ben na thuaj si te doli![]()
Ne përdorim cookiese cila eshte thelbësore për ta bërë këtë faqe të funksionojë dhe ruaj sigurinë tua ne kete faqe, Cookies është opsionale.