Video Misterjoze

Lauri

Anunnak
Tinguj te Apokalpsit?
Shume te perhapur, por te pa shpjeguar zhurmat akuistike te emruar si "Burite e Apokalipsit". Dikush mbase ka lexuar mbi Tromben e Engjellit (7 engjejt lajmetare) pak para fillimit te Apokalipsit qe permban Bibla. Ose te njohur edhe si B.O.N.I (Boati di Origjine Non Identificata), difinicioni qe permbledh nje game te gjere te fershellimesh, fishkellime, gjemim dhe nuk eshte i lidhur me ndonje shkak te njohur fizik.

De Gênesis à Apocalipse
engjejt_zps4ded27f9.jpg


 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

Ne Filipine keto dite ka vershuar nje ciklon per te cilin perdorej termi perbindesh. Por perbindeshi i vertete kishte akoma per te ardhur, stuhite kane nxjerre ne breg nje .....shiko videon.

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

Shenja hyjnore, kjo eshte gjuha e natyres?

[video=youtube;hUxH_-KePuA]https://www.youtube.com/watch?v=hUxH_-KePuA[/video]
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

25 prill 2013 ne Lettonia nje vorbull gelltit cdo gje qe i afrohet

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

Ajo duket si një ujëvarë të zjarrit, por ajo nuk është. Në fakt ju po shikoni një dukuri të çuditshme natyrore që ndodh në Yosemite National Park, California. Kete e kane vizituar çdo vit nga miliona vizitorë nga e gjithë bota të cilët vijnë këtu për të admirojnë një natyrë të egër dhe të paprishur dhe të dëshmuar këtë spektakël të jashtëzakonshme natyrore
Kete dukuri mund ta shikoni vetem ne dy jave te shkurtit. Behet fjale per nje vizion optik te refleksit te diellit ne particelat e ujit te ujvares gjate renjes qe marrin keto ngjyra ta jshtezakonshme

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

Kjo video i perket postimit te pare. Zhurma nga qielli ne mes te nates ne Prishtine

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

Sheshi i Qytetit te Vatikanit Sh/Pjetrit është projektimi i Tempullit të Solomonit!?!

[video=youtube;-kt7eOtkgoQ]https://www.youtube.com/watch?v=-kt7eOtkgoQ&list=PLmdMThVSH8ebUFN5Lqhi9aHlytK4sprJs[/video]
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Video Misterjoze

25/4/2011 Dukje e Shën Marisë në Costa d'Avorio

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Costa d'Avorio para mijëra njerëzve.
Ndërsa njerëz ndersa festonin ju shfaqet një dritë shumë të fortë që vjen nga qielli ne mes te kesaj drite një figurë të një gruaje me një mbulese blu. Njerëzit klithnin me ze te larte se është Virgjëra Mari
Hipotezat lene vendin qe gjejne, fakti ka ndodhur para njerzeve te cilet jane pothuajse te hipnotizar 
Top