Vendosni një sapun nën çarçafë, shëron këtë sëmundje

1601275567725.png
Masazhet, banjat e ngrohta, pirja e ujit gjatë ditës, mënyra e rregullt e ushqyerjes…të gjitha këto ndikojnë në përmirësimin e gjendjes por, nëse problemi shfaqet befas, gjatë darkës, rregullat e mësipërme nuk vlejnë.
Nëse vendosni një sapun, nën çarçafë, të gjithë ju që keni dhembje apo këmbë të lodhura, ose ndjesinë e mpirjes që japin herë pas here, mund ta ndalni problemin. Pse? Doktorët nuk kanë një shpjegim të qartë por mendojnë se magneziumi i sapunit e ndal dhembjen. Nga ana tjetër, gjendja jo e mirë e tyre është shenjë e mungesës së magneziumit. Rekomandohet sapun livandoje sepse relakson muskujt.
Dosja.al


PS-Kujdes mos ju rreshqase sapuni???
 
Last edited by a moderator:

Hope

◕‿◕
Tani nga tere semundjet e kembeve u ndaluam tek mungesa magneziumit dhe gjetem solucionin tek sapuni lavando/magnezo/sherues!
Keto zbulimet me habisin perhere... ai qe ben artikullin vertet beson ca shkruan, apo i fut atje "mjeket thone/ kerkuesit britanik e amerikane kane zbuluar/ NASA pakistaneze ka vendosur efektet e sapunit ":lol:
 
Top