Ura e Londrës feston 125 vjetorin e saj

WxP

Staf në FV.AL
Ikonikja "London Tower Bridge", feston 125 vjetorin. Monumenti i njohur në të gjithë globin, që hapet dhe mbyllet për anijet e mëdha që kalojnë në Tamiz, është bërë një nga simbolet e kryeqytetit britanik.

[url="http://top-channel.tv/2019/06/29/ura-e-londres-feston-125-vjetorin-e-saj/"Lexo me Shume...[/url]
 
Top