Si u shpëtua bebja, falë thirrjes për ndihmë nga e ëma, tanimë e vdekur?!

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues

nena.jpg


Katër policë të dielën kanë gjetur një automobil, i cili kishte rënë në lum dhe e shpëtuan vogëlushen Lily Groesbeck.
Ata kishin ndjekur një zë gruaje, i cili i kishte çuar deri te vetura. Ekzistonte vetëm një e dhënë e pabesueshme – pasi që arritën te vetura, vetëm vajza kishin mbetur ende gjallë, e trupi i pajetë i nënës së saj ishte afër saj. Nga ndeshja kishte kaluar 14 orë,

Lili, e cila ka vetëm 18 muaj, ka shpëtuar për mrekulli. Nëna e saj. Lynn Groesbeck, kishte vdekur orë më parë, pasi e kishte humbur kontrollin ndaj veturës, duke e bërë të pamundur që policët ta kishin dëgjuar zërin e saj.Automobili në të cilin gjendej vajza, ishte pjesërisht i fundosur në lum, në të cilin uji ishte i akullt gjatë natës, ku uji hynte dhe dilte nëpër dritaret e thyera të veturës, duke kaluar afër kokës së vogëlushes. Pra, del se foshnjën e shpëtuan policët, falë thirrjes së nënës së saj të vdekur?! k. ditore
 

Jetmira

Antarë i Respektuar
Titulli: Si u shpëtua bebja, falë thirrjes për ndihmë nga e ëma, tanimë e vdekur?!

qyqa e ema e vdekur ka shpetuar te vajzen apo ka vdekur ajo e shpetoi vajzen :( ?
 
Top