Si duket gjithë familja Kardashian pa grim?

Jetmira

Antarë i Respektuar
c178840d628afa5c00e39f17274f0f7e.jpg

Familja Kardashian janë të njohura për një sër gjërash, por të gjithë e dimë dashurinë që kanë ato për grimin dhe selfiet e bukura. Ato janë gjatë gjithë kohës të kuruara dhe në formë. Por keni qenë ndonjëherë kurioz të shikoni sesi duken vajzat Kardashian pa grim? Në fotot e mëposhtme mund të shuani kuriozitetin.
Kris Jenner)
b3de96b93f06594f8aeb570ce9a314f4.jpg

Kylie Jenner)
7c0253d6df7b471c9c16dad7d4879abe.jpg

Kourtney Kardashian)
9188ce2035772058ac8dca9775028500.jpg

Kim Kardashian)
a0c6bc9b9944a75634499a27d5100797.jpg

f4b4900b8ddde7f0d3d38a053b6b3789.jpg

Kendall Jenner)
16687d5ac59ddfa1eac5cd8bcb6fa2f1.jpg

84e929665f17456aa7151d6359853a85.jpg

Klohe Kardashian)
efa8ccfc631ec4695a62c6d1991c047c.jpg

69437717a5ae308a188b4e32aa2feb77.jpg
 
Top