Sa e forte eshte Amerika ndaj krizes

korado

President
Ne nje deklarate per shtyp te kreut te departamentit te thesarit ne Amerike,ate e pyeten se sa rezistente eshte ekonomia amerikane ndaj kesaj krize globale?(po ju shkepus vetem nje fragment nga pergjigja e tij)
"Ekonomia jone ka themele SHUME TE FORTA!!! Shtetet e bashkuara te Amerikes kane kapitalin me te madh ne bote dhe nuk eshte kollaj qe te humbe i gjithi .Fatmiresisht ne prag te kesaj krize SHBA-te nuk jane te forta por "SHUME TE FORTA"
 
Top