Rëndohet situata në Deçan. Humb jetë një nga të helmuarit.

E njëjta skenë si në vitet e 90.
I helmojnë njerëzit nëpërmjet ujtit.
900 persona të helmuar, o Zot bëjë mirë, dhe na ruaj nga dora e zullumqareve.
:(
 
  • Mërzi
Reactions: Ivy
Dhe i gjith faji duhet ti drejtohet shtetit tani?
Faji eshte i banorve se kan prish gypat e ujsjellsit per ti ujit tokat,dhe tani jan perzi me uji kanalizimi.
Turp.
 
Back
Top