Pse Fshihen Ankesat Pa Marr Prgj...?

Daja

VdeKje FasHiZmit
Pse fshihen Ankesat pa marre pergjigjie nga Admin..?
kjo qeka rregullojra juaj?:bum
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Teme interesante kjo e aq me teper avatari ahahhahahahaha :p

Dhe pas kaq kohesh ti qenke zhdukur si antar e pergjigje spaske marre hahahahahahaha.
 
Top