Protestuesit e dhunshëm ju kthehen rrugëve të Shkupit, vazhdojnë me ofendimet për shq

legjenda

Tetova
Protestuesit e dhunshëm që lënduan deputetët e shumicës së re parlamentare dhe gazetarët, sot përsëri kanë dalë rrugëve për të protestuar për, siç thonë ata, Deklaratës së Partive shqiptare dhe kundër rrezikimit të unitetit të shtetit.

Nga protestuesit këndohen këngë patriotike dhe folklorike por mbi të gjitha ofendohen shqiptarët dhe Shqipëria.

Nuk shihen tentime për të hyrë në Kuvend por vetëm parakalim në formë proteste.

Disa nga fytyrat e njohura që u panë edhe në ”Pushtimin e Kuvendit” të enjten e kaluar, shihen edhe so
auto_protesta-me-pak-njerez-780x4391493743278.jpg
http://www.botasot.info
 
Top