Pergjigju me Po ose Jo

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Une ne vllahinë lool

Të pëlqen liqeni?
Ncuq 🤣 i kam shm frikë 🤣🤣🤣
Më kujtojnë filmat dramatik që shkojnë e mbyten në liqen 🤣🤣
I përdorë batutat e filmave shqiptarë në rrethin e miqësisë?!
 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Po, gjithmon sa her takoj shijet 😝

Filmi teta Hollges te pelqeu? 😃
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Jo sa të rreg 1 pjes e dëmtuar e rrugës 🤣,se para ca ditësh isha dhe ishte skandal
Bën vrap?
 
Ncuq, i du nordike, qe ti ngroh vete, latinet marrin flake si kashta😂

Shikohesh para cdo pasqyre qe te del perpara?😝
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Ncuq, i du nordike, qe ti ngroh vete, latinet marrin flake si kashta😂

Shikohesh para cdo pasqyre qe te del perpara?😝
Vetëm pjesën prapa timen 🤣se para e di që jam si shpirt 🤣🤣🤣
Ke bërë ndonjë xhiro nga plazhi sot?
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Buzëqeshjet dhe përqafimet jan dhuratat më të bukura që mund të më bëjnë,kështu që po
Të ndodhë të mërzitesh pa shkak ndonjëherë?
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Jo, te jem pak i plogesht po por nuk merzitem kollaj


Ty?
Më ndodhë ndonjëherë që të jem e ngarkuar aq shumë sa që kur më flet apo qëndron afër dikush ti zbrazem sikur të ma ket ai person fajin 😒
Bën miq leht?
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Jam bërë çik kohët e fundit nga ngjarjet që më kan ndodhur
Ke ndonjë mik për kok nga forumi në jetën reale ?
 
Top