• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Pergjigju me Po ose Jo

ZHIGO

Antarë i Respektuar
Po, thon te shton jeten. Se di pse mu mkan dal thinjat 😝 He ca do thush? Thuje thuje po ta majti 😝

Je kreative, dmth te besh gjera te tipit DIY?
 
Top