Për një lidhje që zgjat gjithmonë, mos hiqni dorë nga këto 3 shenja

Nëse kërkoni një lidhje që të zgjasë përgjithmonë, njihuni me këto 3 shenja, pasi janë më të përkushtuarat në dashuri! Kur gjejnë dikë që e ngre zemrën e tyre peshë dhe zgjon ndjenja të vërteta e të forta, angazhohen me gjithë trupin dhe shpirtin duke u përpjekur vazhdimisht ta bëjnë marrëdhnien të funksionojë, gjithmonë me shumë respekt, reciprocitet dhe dashuri.

Këto shenja kanë më shumë gjasa të kenë marrëdhënie të qëndrueshme sepse investojnë të gjithë veten dhe e trajtojnë tjetrin si partneri i jetës, jo vetëm si një interes i përkohshëm. Për to dashuria është diçka që duhet marrë seriozisht!


Demi
Pavarësisht anës së tyre racionale shumë të forta, Demat vlerësojnë marrëdhëniet që janë të vërteta, kanë intensitet dhe përultësi. Ata duan marrëdhënie autentike në të cilat dashurojnë, dashurohen dhe mund të ndërojnë një raport shoqërie dhe miqësei. Nëse marrëdhënia është vërtet e shëndetshme, pa xhelozi dhe manipulime, ata do të bëjnë çmos që ajo të jetë e përjetshme. Sidoqoftë, nëse ata mendojnë se ky raport bëhet toksik, largohen, pasi vënë lumturinë e tyre në radhë të parë.

Gaforrja
Gaforret janë njerëz të ndjeshëm, të cilët pëkrushtohen intensivisht duke preferuar marrëdhënie serioze. Duan të lidhen thellë me një person dhe të krijojnë një jetë së bashku me ta. Investojnë në ndjeshmëri, respekt dhe dashuri që lidhjet e tyre të zgjasin dhe vuajnë shumë kur gjërat nuk funksionojnë. Janë romantikë dhe tërhiqen nga krenaria kur është fjala për të treguar dashurinë.

Peshqit
Peshqit janë njerëz me të vërtetë romantikë, të aftë të bëjnë pothuajse gjithçka për dashurinë dhe t’i japin trup e shpirt njeriut që duan. Ata idealizojnë ‘një fund përrallash’ gjithmonë dhe bëjnë çmos për ta bërë këtë histori të vërtetë. Ndonjëherë mund të dorëzohen shumë shpejt, por për ata që duan të reagojnë ndaj intensitetit të tyre, kjo është gjë e mirë, pasi Peshqit përcjellin besim se ndjenjat e tyre janë të vërteta.
 
Peshqit
Peshqit janë njerëz me të vërtetë romantikë, të aftë të bëjnë pothuajse gjithçka për dashurinë dhe t’i japin trup e shpirt njeriut që duan. Ata idealizojnë ‘një fund përrallash’ gjithmonë dhe bëjnë çmos për ta bërë këtë histori të vërtetë. Ndonjëherë mund të dorëzohen shumë shpejt, por për ata që duan të reagojnë ndaj intensitetit të tyre, kjo është gjë e mirë, pasi Peshqit përcjellin besim se ndjenjat e tyre janë të vërteta.
1154623_8cb14.gif


?
 

Aleks30

Banned
Nëse kërkoni një lidhje që të zgjasë përgjithmonë, njihuni me këto 3 shenja, pasi janë më të përkushtuarat në dashuri! Kur gjejnë dikë që e ngre zemrën e tyre peshë dhe zgjon ndjenja të vërteta e të forta, angazhohen me gjithë trupin dhe shpirtin duke u përpjekur vazhdimisht ta bëjnë marrëdhnien të funksionojë, gjithmonë me shumë respekt, reciprocitet dhe dashuri.

Këto shenja kanë më shumë gjasa të kenë marrëdhënie të qëndrueshme sepse investojnë të gjithë veten dhe e trajtojnë tjetrin si partneri i jetës, jo vetëm si një interes i përkohshëm. Për to dashuria është diçka që duhet marrë seriozisht!


Demi
Pavarësisht anës së tyre racionale shumë të forta, Demat vlerësojnë marrëdhëniet që janë të vërteta, kanë intensitet dhe përultësi. Ata duan marrëdhënie autentike në të cilat dashurojnë, dashurohen dhe mund të ndërojnë një raport shoqërie dhe miqësei. Nëse marrëdhënia është vërtet e shëndetshme, pa xhelozi dhe manipulime, ata do të bëjnë çmos që ajo të jetë e përjetshme. Sidoqoftë, nëse ata mendojnë se ky raport bëhet toksik, largohen, pasi vënë lumturinë e tyre në radhë të parë.

Gaforrja
Gaforret janë njerëz të ndjeshëm, të cilët pëkrushtohen intensivisht duke preferuar marrëdhënie serioze. Duan të lidhen thellë me një person dhe të krijojnë një jetë së bashku me ta. Investojnë në ndjeshmëri, respekt dhe dashuri që lidhjet e tyre të zgjasin dhe vuajnë shumë kur gjërat nuk funksionojnë. Janë romantikë dhe tërhiqen nga krenaria kur është fjala për të treguar dashurinë.

Peshqit
Peshqit janë njerëz me të vërtetë romantikë, të aftë të bëjnë pothuajse gjithçka për dashurinë dhe t’i japin trup e shpirt njeriut që duan. Ata idealizojnë ‘një fund përrallash’ gjithmonë dhe bëjnë çmos për ta bërë këtë histori të vërtetë. Ndonjëherë mund të dorëzohen shumë shpejt, por për ata që duan të reagojnë ndaj intensitetit të tyre, kjo është gjë e mirë, pasi Peshqit përcjellin besim se ndjenjat e tyre janë të vërteta.
Te betohem qe ashtu jam po sma di asnjera thuaj qe i rente plasja
Ehhh ne peshqit
????
 
Top