Kujdes! Këto 4 shenja të Zodiakut janë super gjykuese

Për fat të keq, disa lloje të personalitetit janë më të prirur për të gjykuar se të tjerët. Kjo bëhet veçanërisht e dukshme kur filloni të shikoni shenjat astrologjike. Ekzistojnë disa shenja të zodiakut që janë në thelb më të detyruara të gjykojnë njerëzit para se t’i njohin ata. Nëse bini nën njërën nga ato shenja ose i njihni ato tendenca në veten tuaj, duhet t’i bëni vetes disa pyetje serioze.

Pse të metat e njerëzve të tjerë ju shqetësojnë kaq shumë? A janë ata vërtet kaq keq? A jeni duke reaguar tej mase ose ata thjesht ju kujtojnë shumë për veten tuaj?

Ne të gjithë jemi fajtorë për këto mendime ndonjëherë, por, nëse shenja juaj ju bën më të aftë për të gjykuar , ju duhet të merrni kontrollin e atyre tendencave dhe të punoni drejt ndryshimeve proaktive. Ndaloni së justifikuari sjelljet tuaja të vogla dhe vërtet përpiquni të praktikoni pak ndjeshmëri.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse astrologjia ju bën apo jo më shumë gjykues se normalja, ka katër shenja të zodiakut që priren të kenë tendencat më gjykuese.

Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)
Ndjeshmëria juaj mund t’ju bëjë gjykues. Ju mendoni se të gjithë duan t’ju tërheqin, kështu që ju i merrni gjërat shumë personalisht. Por ndonjëherë ata njerëz kritikë janë thjesht objektivë ose ju tregojnë gjëra sepse duan t’ju ndihmojnë! Ndaloni së gjykuari ata njerëz – ata nuk po përpiqen t’ju ??pengojnë – dhe përpiquni të jeni më të zgjuar. Edhe pse është mirë të besosh në intuitën tënde, duhet të kuptosh që je një shpirt shumë i ndjeshëm dhe, si rezultat, mund të reagosh tepër kur ndihesh i súlmuar.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Virgjëresha, ju jeni tepër kritikë. Mos u shqetësoni për mospërputhjet e njerëzve të tjerë, shqetësohuni më shumë për veten tuaj, hiqni një faqe nga libri i Elsës dhe “Le të shkojë”.

Askush nuk është perfekt, as ti. Dhe nëse i prekni njerëzit e tjerë disa herë, ndonjëherë ata do të kenë më shumë gjasa t’ju prekin gjithashtu.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Peshore, ju mbani për veten tuaj dhe nuk ju pëlqen konfrontimi, kështu që tendencat tuaja gjykuese priren të shfaqen në mënyra të ndryshme. Ju keni ndjenja aq pasionante për drejtësinë shoqërore dhe barazinë saqë, më shpesh sesa jo, e gjeni veten duke kthyer një sy të neveritur drejt botës përreth jush. Dhe, ndërsa ndërgjegjja juaj e zhvilluar mirë është e admirueshme, ju gjithashtu mund të prireni të bëheni pak më të “shenjtë se ju”. Ju jetoni në një botë, jo veç saj, kështu që ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi për cepin tuaj të globit dhe të kaloni më pak kohë duke u shqetësuar për mënyrën sesi të tjerët e udhëheqin jetën e tyre.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Oh Bricjapi – ju jeni një fanatik kontrolli nga natyra, kështu që nuk jeni saktësisht i njohur për durimin me të tjerët. Ndërsa vetëkontrolli juaj është mbresëlënës, ju duhet të ndaloni së gjykuari të tjerët sepse nuk ndajnë të njëjtën sjellje të ngurtë. Dëgjoni të tjerët më shpesh. Merrni pikëpamjet e tyre për botën seriozisht. Hapeni mendjen tuaj ndaj mundësisë që ndonjëherë edhe të gaboni. Ndaloni së menduari për jetën si kontroll kundër anarkisë, e drejtë kundër së gabuarës. Lejoni njerëzit në jetën tuaj (ju përfshirë edhe ju) të jenë njerëz të gabueshëm, normalë herë pas here. Do t’ju bëjë më të lumtur.
 
Për fat të keq, disa lloje të personalitetit janë më të prirur për të gjykuar se të tjerët. Kjo bëhet veçanërisht e dukshme kur filloni të shikoni shenjat astrologjike. Ekzistojnë disa shenja të zodiakut që janë në thelb më të detyruara të gjykojnë njerëzit para se t’i njohin ata. Nëse bini nën njërën nga ato shenja ose i njihni ato tendenca në veten tuaj, duhet t’i bëni vetes disa pyetje serioze.

Pse të metat e njerëzve të tjerë ju shqetësojnë kaq shumë? A janë ata vërtet kaq keq? A jeni duke reaguar tej mase ose ata thjesht ju kujtojnë shumë për veten tuaj?

Ne të gjithë jemi fajtorë për këto mendime ndonjëherë, por, nëse shenja juaj ju bën më të aftë për të gjykuar , ju duhet të merrni kontrollin e atyre tendencave dhe të punoni drejt ndryshimeve proaktive. Ndaloni së justifikuari sjelljet tuaja të vogla dhe vërtet përpiquni të praktikoni pak ndjeshmëri.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse astrologjia ju bën apo jo më shumë gjykues se normalja, ka katër shenja të zodiakut që priren të kenë tendencat më gjykuese.

Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)
Ndjeshmëria juaj mund t’ju bëjë gjykues. Ju mendoni se të gjithë duan t’ju tërheqin, kështu që ju i merrni gjërat shumë personalisht. Por ndonjëherë ata njerëz kritikë janë thjesht objektivë ose ju tregojnë gjëra sepse duan t’ju ndihmojnë! Ndaloni së gjykuari ata njerëz – ata nuk po përpiqen t’ju ??pengojnë – dhe përpiquni të jeni më të zgjuar. Edhe pse është mirë të besosh në intuitën tënde, duhet të kuptosh që je një shpirt shumë i ndjeshëm dhe, si rezultat, mund të reagosh tepër kur ndihesh i súlmuar.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Virgjëresha, ju jeni tepër kritikë. Mos u shqetësoni për mospërputhjet e njerëzve të tjerë, shqetësohuni më shumë për veten tuaj, hiqni një faqe nga libri i Elsës dhe “Le të shkojë”.

Askush nuk është perfekt, as ti. Dhe nëse i prekni njerëzit e tjerë disa herë, ndonjëherë ata do të kenë më shumë gjasa t’ju prekin gjithashtu.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Peshore, ju mbani për veten tuaj dhe nuk ju pëlqen konfrontimi, kështu që tendencat tuaja gjykuese priren të shfaqen në mënyra të ndryshme. Ju keni ndjenja aq pasionante për drejtësinë shoqërore dhe barazinë saqë, më shpesh sesa jo, e gjeni veten duke kthyer një sy të neveritur drejt botës përreth jush. Dhe, ndërsa ndërgjegjja juaj e zhvilluar mirë është e admirueshme, ju gjithashtu mund të prireni të bëheni pak më të “shenjtë se ju”. Ju jetoni në një botë, jo veç saj, kështu që ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi për cepin tuaj të globit dhe të kaloni më pak kohë duke u shqetësuar për mënyrën sesi të tjerët e udhëheqin jetën e tyre.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Oh Bricjapi – ju jeni një fanatik kontrolli nga natyra, kështu që nuk jeni saktësisht i njohur për durimin me të tjerët. Ndërsa vetëkontrolli juaj është mbresëlënës, ju duhet të ndaloni së gjykuari të tjerët sepse nuk ndajnë të njëjtën sjellje të ngurtë. Dëgjoni të tjerët më shpesh. Merrni pikëpamjet e tyre për botën seriozisht. Hapeni mendjen tuaj ndaj mundësisë që ndonjëherë edhe të gaboni. Ndaloni së menduari për jetën si kontroll kundër anarkisë, e drejtë kundër së gabuarës. Lejoni njerëzit në jetën tuaj (ju përfshirë edhe ju) të jenë njerëz të gabueshëm, normalë herë pas here. Do t’ju bëjë më të lumtur.
Kane mbaruar te gjitha magjistraturen keto shenja?😂😝
 
Top