Këtë apo atë/this or that???

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Qytet per jetese.
Teater apo kinema?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Roman.
Udhtime me tren apo me anije?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Dashuri, mureqenien e krijojme ne.
Dite te nxehta vere apo pranvere me shi?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
I sinqerte.
Ngjyra e zeze apo e bardhe ne rroba?
 

Reldi

Antarë i Respektuar
E zeza ne pergjesi po jo se nuk me pelqen dhe e bardha

Te pelqen te udhetosh me makin apo me aeroplan?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Me aeroplan me mire.
Paris apo rome?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Te gjataaa.
Taka apo atlete?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
e bardhe.
geshtenja apo hurma?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
dardhe.
Fruta te thata apo fruta te fresketa ne dimer?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
vereeeee. ahhahahaha
muzike apo filma?
 
Top