Ka 9 gra, burri shpreh ankesat e tij për jetën s*ksuale

burri.jpeg
Brazil- Arthur O Urso, nga Brazili, bëri bujë vitin e kaluar pasi u martua kolektivisht me nëntë të dashurat e tij në një përpjekje për të “festuar dashurinë e lirë” dhe “protestuar kundër monogamisë”, megjithëse akti nuk ishte ligjor sepse poligamia është e paligjshme në vend.


Dhe Arturo shpejt e gjeti veten në sfidë për të balancuar nevojat e të gjitha partnerëve të tij. Ai pretendon se ndihej i detyruar të njoftonte një orar seksi për të siguruar që të gjitha gratë të merrnin pjesën e tyre të duhur.

Por nuk ishte aq e lehtë.

Arthur, i cili ëndërron të ketë dhjetë gra dhe nga një fëmijë me secilën prej tyre, këmbëngul se partneret e tij nuk e shqetësojnë dhe nuk janë xheloze për njëra-tjetrën. Por ai thotë se xhelozia shfaqet kur bëhet fjalë për dhuratat.


Ai shprehet se: “Të gjitha gratë kërkojnë vëmendjen, dashurinë dhe seksin njësoj dhe unë nuk mund të bëj më shumë për njërën se tjetrën”.

Njëra nga gratë megjithatë hoqi dore dhe kërkoi divorcin sepse ndihej tepër xheloze dhe e donte atë vetëm për vete. Pavarësisht nga planet e tij për të mos patur nje martesë me dikë të re për momentin, Arthur shpreson të martohet me dy gra të tjera për të rritur numrin e grave të tij deri në 10.

noa.al
 
Top