Hidhe nje foto te qiellit ku ndodhesh...

ah psixi mou,psixi mou,dil nga lokali ne verande ahahhahahahahahahah
Ika tani Agapi , tani vetem tavanin e shtepise kam mbi koke 😁
Ballkonin e kam me vetrate xhami dhe s dua te bej foto , se reflektohem une aty dhe jam zhveshur kshu si per rehat ne shpi😜
 
Ika tani Agapi , tani vetem tavanin e shtepise kam mbi koke 😁
Ballkonin e kam me vetrate xhami dhe s dua te bej foto , se reflektohem une aty dhe jam zhveshur kshu si per rehat ne shpi😜
ahhhh,agapi futu brenda ,se do kete noj grifshe nga kojshit,e te shikon ashuuu. hahahahaha
Mos u bej puku i keqq.
 
Top