Gjeni anetarin!

Bebw

Antarë i Respektuar
Coffee Shop Cat GIF
kush? ?
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Vazhdojme me te radhes?
Eshte person i dashur,gazmor dhe i drejteperdrejte.E mban mire me te gjitha sidomos me beqaret.Pret ti dal fati ne forum e te kete nje jete te qete familjare.????
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Tjeter:Elegante gjithe nur,punetore porsi flutur,per momentin po jeton dashurine,ndaj dhe me teper urren largesine????
 
Top