Gjëja më acaruese për një mashkull?!

Kete temen po e hap te jete si paralele e temes se hapur nga @E**A** meqenese levrojme barazine gjinore si forum. :D
Plus kemi shume tema "si cfare urrejne meshkujt./cfare urrejne femrat" etj. te cilat veprojne paralelisht :)
1665998252447.jpeg

Keshtuqe, djema shprehuni: Cfarë është Gjëja më acaruese për një mashkull?!
 
Keshtu jam tip i qete, dhe ne punen te cilen e beje ka pergjegjesi dhe sidomos javeve te fundit ishin ditet me veshtira dhe nje person i caktuar e beri gabimin pare e durova, filloj prap gabimin e dyte e durova, por kur e perseriti gabimin e trete u tejkalu kufiri, dhe tipi qe ke i aceruar para pak qastesh, me acarimin tim e mbylli gojen dhe nuk beri ze me. E me heret uleritke!
Dhe une as nuk shajta dhe as nuk ofendova, por e paralajmrova qe po te bente veprimin qe deshironte do ta terhiqja zvarrë🤨 Dhe ai e kuptoj sa serioz isha dhe u largu i frikesuar!
 
Top