Covid-19: Lufta e Trump, Putin, Xi Jinping kunder IluminateveVideo Q-LOBAL CHANGE jan me nga 10 pjese por pjesa e 9 dhe e 10 do te jen kulminante...

Shikoni kto dy video,

Per ta filluar, kjo teme do te ngrehet me disa pytje te cilat jane dhe pak sa dyshuese.

Pse u fol qe Trump erdhi me votat e Putin?

Pse princi i anglise hoqi dore nga froni para perhapjes se covid dhe po strehoet ne USA?

Pse Papa eshte i burgosur i djallit dhe ben shenja te tij?

Pse vatrat me te medha te covid-19 perfshihen ne qytetet me rrjet 5G?

Pse ushtria Amerikane eshte eshte shperndare ne Europe?

Cili eshte qellimi i izolimit te popullsis ne shtepi, pasi pas teorive te fundit nuk perhapet nga prekjet por nga ajri?

Cilat jan shkeljet dhe te akuzuarit qe gjykata e kalifornise akuzon nga trafikimi i qenieve njerzore e deri ke 5G e 6G: https://www.courtlistener.com/recap...mfmXKgHfeZCRZL_5pM9Tc2WVdFofRfzN245C2V2asFXUA

A do te jete prrilli muaji vendimtar i perfundimit te kesaj lufte ?

Pse duhet te rrime 3 dit e 3 net pa drita dhe internet ?

Pse pergjat 10 diteve te fundit nuk shfaqen me avion te cilet sparkasin me aluminium ajrin ?

Kjo teme eshte ne zhvillim sipas nje kerkimi dhe materjaleve qe po qarkullojne...timthumb.jpeg
 
Redaktimi i fundit:
Meqense jemi tek teorite konspirative lexova nje lajm qe bunkeret anti nuklear te ndertuar ne US jane full me njerez te ndryshem nga vende te ndryshme, por qe i perkasin elitave ?

Gjithashtu (ky nuk eshte konspiracion), ne amerike shitja e armeve vetem ne 3 javet e fundit u rrit me 85% ne krahasim me te njejten periudhe 2019. ?

Per me shume te presim @Marla me zhbirilimet e saj rreth ngjarjeve te fundit ?
 
Pjesa e trete ! Emigrantet dhe financimi i tyre nga Soros then ndryshe ( Iluminatet )
 
Redaktimi i fundit:
Pjesa e katert, Pedofilia sponsorizohet nga familja Clinton ose ( Iluminatet )

 
Pjesa e katert, Pedofilia sponsorizohet nga familja Clinton ose ( Iluminatet )Kjo e pedofilise i ka rrenjet shume te thella tek familja clinton. Mbas termetit ne Haiti ne 2010 ku vdiqen rreth 250 mije njerez familja Clinton hapi nje fondacion atje dhe misionaret qe punonin per kte fondacion akuzonin familjen clinton per dhjetera qindra femije te rrembyer. Sot disa nga kto misionare qe denoncuan rastin ne fjale nuk dihet ku jane. Te zhdukur pa asnje gjurme, ose te blere te heshtin pergjithmone.
 
  • Më pëlqen
Reactions: WxP
Top