Çfarë kenge jeni duke degjuar

Hahahaha
E mir e lash se the nje dike nje mik qe tka mik tamam ste merzit per asgje 🤣


shif se e dogje pulen ke furra 😝🤣🤣🤣
Pulen e kemi honger qe ne 7 darkes ne 😁
 
Po tashi qe je tu bo te pastru sofren a 🤣

P.s mos me luj mo se dhe pak do thush xhelo i hate you 🤣
Jo per Zotin. Sbej pune shpie ne 12 nates une.
Maximumi rendera 😁
 
Ja e zbuti ceshtjen e lash nuk perdor me ironin dhe 2 jave sa te plotsohet 6 mujorshi pare
Ke i dyti do mar banned e di 🤣
Pse iku gjysma e vitit? 🙄 eh si iken koha
 
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://open.spotify.com/track/0E9ZjEAyAwOXZ7wJC0PD33?si=gsUPLksDT1KYsUOScmJn2Q&context=spotify%3Asearch%3Asash%2Bec
 
Me kujtove periudhen e Sagre e me vone disco te parfumosur rende se kishim frike se na vinte era salçiçe te pjekura 🤣🤣🤣🤗
Dhe era duhan, qe kur shkoja ne shtepi dhe pse nuk oija duhet te futesha dhe une ne lavatrice

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://open.spotify.com/track/2lCrZBgfL1lrp7eOcIqReF?si=VLz96ywxSjeico581iY9sw&context=spotify%3Asearch%3Asash%2Bec
 
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://open.spotify.com/track/6x6G0shZs4Qg4YLfLbhR7z?si=TSMbtjfQQTesbB3eaLrxqw&context=spotify%3Asearch%3Asash%2Bec

Kjo eshte maksimumi i tasso alcolico ne behar ku ora shenon 5 e mjesit e ti kercen kengen e Xhordit te shkrete dhe ti sja ke idene se ca thote kenga
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=GwzUki6YZkc
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top