Çfarë kenge jeni duke degjuar

Frank

Mysybet Anëtar. :D
Ky kastriot tusha me duket pordhac nuk e mar mundimin ta shoh dhe ti degjoj kenget e tij ?
Zakonisht kengetareve u degjohen kenget jo fjalet apo karakteri po nejse ke jeten tate dhe ti.
 
Top