Çfarë ju ka bërë për të qeshur sot?

“Ndjenjat përsëri ma keqpërdorin inteligjencën.”
~𝐯𝐢𝐚 𝐂𝐇𝐀𝐑𝐋𝐄𝐒 𝐁𝐔𝐊𝐎𝐖𝐒𝐊𝐈

ahhahahahahahaha
 
Atje pikturist ë? Ku bëhen ata jastëkët me lulet e ngrira...
-Jo pikturist zonjë, skulptor, një shkallë me lart, unë bëj qenër, bëj zhaba dhe breshka në allçi, ehhh zanati eshte i veshtire....
Ehh posi posi...
1663756776535.png
 
Isha qëpar tek këto tualetet publike në një nga qëndrat tregëtare dhe sa u ula, dëgjoj një zë nga tualeti ngjitur:
"Hej, çkemi, si po ia kalon?"
"Po mirë le të themi " - ju përgjigja me siklet.
"Po hë çdo bësh? Çfarë plani ke? " - më pyeti përsëri.
"Po hiç o çdo bëj, me shumë mundësi, atë që po bën edhe ti" - i thashë
"Epo të vij dhe unë?" - më tha.
"Si do vish ti? I ke mëndtë? Tani jam pak i zënë" - i thashë.

Pastaj dëgjova atë që tha : Shiko të marr pak më vonë, se kam një idiot te tualeti ngjitur që po ju përgjigjet të gjitha pyetjeve të mia.

Troc faree burimi ore se mos mendoni se ishnjam un 🤣🤣 se skam pune un ne vc e burrave 🙈
 
Ishte takimi i tyre i parë. Shkuan në një lokal dhe pasi porositën kafet, foli vajza e para:
- Dëgjo Manol. Unë, që ta dish ti, njeriun e jetës, atë që do ta kem në krah e dua që të jetë besnik, vigjilent, i kujdsshëm, të më rrije sa më afër, pa fjalë dhe ajo që është më kryesorja, kur unë të flas ai të më shikojë mua drejt e në sy.
Djali, pasi u mendua pak ia ktheu: Të të tregoj dyqanin të shkosh të blesh një qen.

🤣
 
Shkoj me ble ca gjona ke marketi, shitsi/pronar t'u lujt me cel në dorë.

Vjen një plakë e lagjes, pyet për ca gjona, ja shpjego shitësi ku t'i gjej.
Gjatë kohës që ajo po drejtohet nga vendi i gjonave, shitësi: Paske ly flokët mi, sa e mirë qeke bo...
Plaka që përgjigjet me zo të lartë nga andej ku ishte: E....
Shitësi me zo të ulët t'u dhe me vëmendjen nga lojrat e cel: Edhe flokët të kishin ngel pa ly 🤣🤣
 
Pjesa 15.17 dhe sec në vazhdim 😁, kur i thotë "right shoulder down" dhe pastaj ja bën me dorë gruas së tij të largohet 🤣

hapet ke pjesa e duhur 🤣🤣

 
Top