Cfare do i dhuronit anetarit siper?

Ne hapim teme, cdo gje te mundshme qe kalon neper mendje.

Atehere:

Cfare do i dhuronit anetarit siper?:giggle:
shutterstock-503377519.jpg
 
Librin "Sekretet që ju bëjnë të lumtur" nga Harry Box me një shënim: Lexo me vëmendjen e duhur faqet 81-96 "Ekulibri moral" lool
 
Do dhuroja dy libra që unë për vete i kam merak.
Carl Jung dhe Cartesio 🤷
Pak të veshtirë, por bukuria aty qëndron. E Soul do i përpinte mënjëherë 🤗
 
Kot e ke. Nuk do me beje si vetja kosi edhe po e hengra. :D

Meqe jemi tek ushqimi,
Nje brioshi se mengjes akoma :)
 
Top