Besoni se ekzistojne fantazmat ?

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Yeah. Get of the bad
se le nom tashi 😆
Super Bowl Ok GIF by Pepsi
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Shtjelloje pak te lutem se ka lloj lloj qeniesh te padukshme lool lool
Watching I See You GIF by Travis


Watching Chicago Pd GIF by One Chicago
Une besoj se egzistojne krijesa qe ne gjuhen popullore dhe religjioze quhen me emrin: Xhind. Ata/ato nuk shihen nga ne, por na shohin ne.
Ka raste kur disa personave u shfaqen ne forma dhe vetem ata mund ti shohin. Nese ke degjuar: Eshte me xhind ai.
 

Baboon

12... forget about it!
Une besoj se egzistojne krijesa qe ne gjuhen popullore dhe religjioze quhen me emrin: Xhind. Ata/ato nuk shihen nga ne, por na shohin ne.
Ka raste kur disa personave u shfaqen ne forma dhe vetem ata mund ti shohin. Nese ke degjuar: Eshte me xhind ai.
Po fol me i rob autodidatkt po qe ka lexu lol
Sigurisht qe po!
Une madje shkoj pertej fjalve te thena por duke ju referu teksteve religjoze sidomos kuranit (shqip) thote Allah'u Zoti boteve = me shume se nje bote, dynja etc
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Po fol me i rob autodidatkt po qe ka lexu lol
Sigurisht qe po!
Une madje shkoj pertej fjalve te thena por duke ju referu teksteve religjoze sidomos kuranit (shqip) thote Allah'u Zoti boteve = me shume se nje bote, dynja etc

Po, mendoj se me botera nenkuptohen ato qe njohim dhe qe nuk njohim. E para lidhet me boten tone, e dyta me boten e pertejme, e treta kemi dhe planete te tjera pervec tokes. A ka jete apo jo ne planete tjera?! S'e di :)
 
Top