Antari/ja më intelegjent/e. Grupi tretë

Antari/ja më intelegjent/e. Grupi tretë


  • Totali i votuesve
    9
  • Poll closed .

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Normal gjithe kjo zhurmuese ketu

Dhe une u hutova me veten hahaha
eshte efekti i ores pas 12:00 njeriu transformohet se kapercen dhe gjumi ???
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Me duket se e kam nga mungesa e veres lool
kjo eshte e thene me stil me sill 1 got vere por Xhelo aha.. ???

Xhelo si me xham si pa xham une shof Xham! ?????
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Sa te vije vera e xhelos e kam shtyp rrushin e kam bo verë vete lool lool lool
Haha! o c'mu kujtu ai filmi shqiptar tani...
 
Top