Antari/ja më intelegjent/e. Grupi dytë

Antari/ja më intelegjent/e. Grupi dytë.


  • Totali i votuesve
    18
  • Poll closed .

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Po nr 5 ? Që është truri forumit ? pa llogaritur karakteristikat e tjera që ka ?

Mendoj se inteligjenca nuk i mungon askujt ,varet si e përdorin (për mirë apo për keq) ?
Poo edhe Nicku. As qe vihet ne dyshim por ai nuk eshte fort aktiv si ne anetaret e thjeshte :)
 

Hilarious

Staf në FV.AL
S/M
Poo edhe Nicku. As qe vihet ne dyshim por ai nuk eshte fort aktiv si ne anetaret e thjeshte :)
Antarë i thjesht njëjtë si ne dhe ai ?.Nuk besoj të jet sjell formal me ndonjërin nga ne që të mos e quajm antarë të thjesht ,madje shumë mund të abuzojn veç ai jo ?dhe aktiv nuk është se ka pak angazhime pasi nuk ka gjërat stabël ende andej nga ka emigruar ?.Unë do i votoja të katërt por WxP e votova jo nga dashamirësia,por e votova se flasim për meritat e shumë e shumë, dhe kryesorin e harrojmë ,pa të nuk do ishte asnjëri këtu jo veç nga ana e teknikës por nga durimi dhe respekti që i fal çdo antari ,dhe që është neutral mbi të gjitha? me që e cilësuam si antarë jo të thjesht ?.

Ps: hugs Soul ❤
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Nje vote lejohet apo me shume??
 

VIP

V.I.P
Viti 2021 paska qenë kulmi për forumin😂😂
Screenshot_20220625-143117.jpg
Sidomos ky postimi ktu😂😂😂
Vdiqa nga të qeshurat.
Më daltë për mirë.
 
Top