5 fakte të mrekullueshme rreth një personi të shenjës së Luanit

AnaVie

Undisputed woman
Luanët janë njerëz të shkëlqyeshëm! Të njohur për vetëbesimin, energjinë e tyre super të ngarkuar dhe natyrën e tyre të mrekullueshme besnike, ata bëjnë miq fantastikë.ACAE25A8-E12C-480E-AEEB-CF78F0649DCE.jpeg
1. Luani i jep këshilla të mira.
I sigurt dhe kokëfortë, një Luan është gjithmonë një person i mirë për të kërkuar këshilla, ata nuk do t’ju lejojnë të zhyteni në keqardhje për veten dhe do t’ju tregojnë saktësisht se çfarë mendojnë.

2. Luanët janë të gëzuar
Optimiste dhe argëtues, Luanët janë njerëz të lumtur. Ata duan të bëjnë të tjerët për të qeshur dhe janë me të vërtetë të mirë në shkëlqimin edhe ditën më të trishtuar të një personi.

3. Luanët janë motivues
Luani nuk do të ndalet në asgjë nëse dëshiron diçka, ata zakonisht vendosin dhe arrijnë të gjitha qëllimet e tyre. Ambicia dhe shtytja e tyre janë ngjitëse. Ata do t’ju inkurajojnë dhe brohorisin për suksesin e arritur gjatë rrugës!

4. Dashuria e Luanit është e fuqishme
Luani ka zemër të madhe, ata janë tepër të pasionuar dhe dhurojnë me të vërtetë 100% në dashuri. Nëse e doni një Luan dhe ai/ajo ju do, mund të prisni që dashuria të kthehet dhjetëfish!

5. Dëshira e Luanit për t’u argëtuar

Dëshira e Luanit për jetë dhe argëtim i bën ata shpirtin e festës, ata nuk do t’ju refuzojnë kur keni nevojë për një mik për të festuar dhe ata janë të sigurt që do t’ju ndihmojnë të kaloni një kohë të shkëlqyeshme!

Burimi / Minds Journal - Mind Journal

@SpaceGirl ???
@Darius ?❤️
dhe @Arfenilla me duket Eshte luaneshe ?:p
 

Punk1

Antarë i Respektuar
Luanët janë njerëz të shkëlqyeshëm! Të njohur për vetëbesimin, energjinë e tyre super të ngarkuar dhe natyrën e tyre të mrekullueshme besnike, ata bëjnë miq fantastikë.Shiko fotografinë 1778833
1. Luani i jep këshilla të mira.
I sigurt dhe kokëfortë, një Luan është gjithmonë një person i mirë për të kërkuar këshilla, ata nuk do t’ju lejojnë të zhyteni në keqardhje për veten dhe do t’ju tregojnë saktësisht se çfarë mendojnë.

2. Luanët janë të gëzuar
Optimiste dhe argëtues, Luanët janë njerëz të lumtur. Ata duan të bëjnë të tjerët për të qeshur dhe janë me të vërtetë të mirë në shkëlqimin edhe ditën më të trishtuar të një personi.

3. Luanët janë motivues
Luani nuk do të ndalet në asgjë nëse dëshiron diçka, ata zakonisht vendosin dhe arrijnë të gjitha qëllimet e tyre. Ambicia dhe shtytja e tyre janë ngjitëse. Ata do t’ju inkurajojnë dhe brohorisin për suksesin e arritur gjatë rrugës!

4. Dashuria e Luanit është e fuqishme
Luani ka zemër të madhe, ata janë tepër të pasionuar dhe dhurojnë me të vërtetë 100% në dashuri. Nëse e doni një Luan dhe ai/ajo ju do, mund të prisni që dashuria të kthehet dhjetëfish!

5. Dëshira e Luanit për t’u argëtuar

Dëshira e Luanit për jetë dhe argëtim i bën ata shpirtin e festës, ata nuk do t’ju refuzojnë kur keni nevojë për një mik për të festuar dhe ata janë të sigurt që do t’ju ndihmojnë të kaloni një kohë të shkëlqyeshme!

Burimi / Minds Journal - Mind Journal

@SpaceGirl ???
@Darius ?❤️
dhe @Arfenilla me duket Eshte luaneshe ?:p
He me te lumte goja?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm

Attachments

 • open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  687.1 KB · Shikime: 0
 • open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  687.1 KB · Shikime: 0

Punk1

Antarë i Respektuar

Attachments

 • open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  687.1 KB · Shikime: 0
 • open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  open-uri20150608-27674-z0kc3u_131b62f1.jpg
  687.1 KB · Shikime: 0
Top