• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
WxP

Rrezohet palma ne Durres

  • WxP
Durres rrezohet palma

Media information

Category
Cudira Shqiptare
Added by
WxP
Date added
View count
317
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top