• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
WxP

Fshatrat shqiptare qe po ju falen grekeve. Skandali - Gjurmë Shqiptare

Skandali, shikoni sesi kërkohen të asimilohen nga greket disa fshatra në jug të Shqipërisë. Përse shteti shqiptar hesht? Banorët shqiptarë kërkojnë ndihmë......

Media information

Category
Dokumentare
Added by
WxP
Date added
View count
307
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top