Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Përgjigje
40
Shikime
13K
AlbertPrengzaj
A
Top