• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Arkiva

Temat me pjesemarrje të herëshme do ti gjeni të arkivuara në këtë nënforum.

Ndihme ne Mosrri.Org

Kerkesa per filma dhe supporti i faqes MosRRi.Org Kjo kategori do te te jete e limituar per shikueshmerine e plote te filmave dhe programeve te ndryshme te cilat do tju japin mundesine ti shkarkoni direkt ne kompjutrin tuaj!
Tema
6
Mesazhe
25
Tema
6
Mesazhe
25

Temat e Postimet ngjitese

Tema
112
Mesazhe
668
Tema
112
Mesazhe
668

Big Brother VI

Lajme nga reality-show Big Brother 2013 - edicioni VI
Tema
6
Mesazhe
204
Tema
6
Mesazhe
204

Big Brother VII

Lajme nga reality-show Big Brother 2014 - edicioni VII
Tema
8
Mesazhe
69
Tema
8
Mesazhe
69

Histori

Tema
5
Mesazhe
5
Tema
5
Mesazhe
5
Postime
1K
Shikime
47K
Postime
1K
Shikime
10K
Postime
910
Shikime
2K
Postime
1K
Shikime
11K
Postime
687
Shikime
6K
Postime
1K
Shikime
7K
Postime
1K
Shikime
15K
Postime
925
Shikime
68K
Postime
1K
Shikime
14K
Postime
2K
Shikime
20K
Postime
98
Shikime
7K
Postime
6
Shikime
1K
Postime
0
Shikime
2K
Postime
160
Shikime
16K
Postime
35
Shikime
374
M
Postime
1K
Shikime
13K
M
Postime
2K
Shikime
12K
M
Postime
1K
Shikime
11K
M
Postime
921
Shikime
9K
Postime
956
Shikime
14K
M
Postime
2K
Shikime
12K
M
Postime
817
Shikime
10K
Top