• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
52
Mesazhe
596
Tema
52
Mesazhe
596

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
84
Mesazhe
1.8K
Tema
84
Mesazhe
1.8K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
361
Mesazhe
1.4K
Tema
361
Mesazhe
1.4K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
521
Mesazhe
4.9K
Tema
521
Mesazhe
4.9K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
267
Mesazhe
559
Tema
267
Mesazhe
559

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
153
Mesazhe
1.9K
Tema
153
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
274
Mesazhe
1.5K
Tema
274
Mesazhe
1.5K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
615
Mesazhe
2.6K
Tema
615
Mesazhe
2.6K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
402
Mesazhe
1.5K
Sub-forums:
  1. Turizmi
Tema
402
Mesazhe
1.5K
Top