Peshk i zier me majonezë

Kresha

A pretty face can never trick me




Përbërësit për 4 persona:

Peshk për 4 persona (rreth 250 g për person)

6 patate mesatare

7 karrota mesatare

5 lugë gjelle majonezëë

1 tufë majdanoz

Kripë

Piper


Përgatitja:

Fillimisht pastrojmë mirë patatet dhe karrotat dhe i vendosim të zijmë. Patatet i presim në forma kubike ose me feta, ndërsa karrotat në rrathë.

Në një tepsi vendosim peshkun të cilin e kemi zier më parë, shtojmë patatet dhe karrotat, majdanozin e prerë hollë, kripë dhe piper sipas dëshirës, ndërsa lart shtojmë majonezën.

Kujdesuni që perimet të jenë të ftohta, në mënyrë që të mos pritet majoneza.

//mesazhi
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Nje veshtrim, nje dashuri.

    Votat: 5 21.7%
  • 2-Agim shpërthyes

    Votat: 2 8.7%
  • 3-Për të voglën

    Votat: 1 4.3%
  • 4-Qiriu pa fjalë

    Votat: 4 17.4%
  • 5-Për të satën herë ….

    Votat: 2 8.7%
  • 6-Tik tak.

    Votat: 3 13.0%
  • 7-Nuk je më vetëm.

    Votat: 6 26.1%
Back
Top